Junior utvecklare inom 5G sökes!

Junior utvecklare inom 5G sökes!

Har du ett stort intresse för programmering och inbyggda system? Är du ny i karriären som utvecklare och vill jobba i utmanande projekt inom telekom i Trollhättan? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta i en komplex utvecklarroll där du får vara en del av ett team som sköter hela processen i ett projekt, allt från systemering, design, kodning och testning till klar produkt. Du kommer arbeta in-house för ett stort konsultbolag med ett projekt inom utveckling av radiobasutveckling och 5G-nät.

Du kommer i rollen arbeta i ett team på 6-8 personer där alla tillsammans hjälps åt med samtliga uppgifter - allt för att komma i mål tillsammans. Teamen är korsfunktionella och du kommer få möjlighet att arbeta tillsammans med en härlig mix av juniora och seniora personer.
Vid start kommer du få en gedigen introduktion till tjänsten. Arbetet kommer till största del ske i Trollhättan men en dag/vecka kommer du arbeta i Göteborg.

Din profil

Krav:
  • Minst 3-årig avslutad utbildning som systemutvecklare, teknisk fysik eller likande område inom data/IT/teknik
  • Goda kunskaper av C eller C++
  • Goda kunskaper av engelska och svenska
  • Kan pendla till Göteborg 1 dag/vecka
Meriterande:
  • Linux
  • Java
  • Erfarenhet av agilt arbete
Personlighet:
Vi söker dig som är nyexaminerad och junior utvecklare. Viktigt för den här tjänsten är att du brinner för utveckling och vill arbeta med framtidens teknik. Vidare är du nyfiken, framåt och älskar att hela tiden utvecklas både i arbetet men även som person. Detta är en perfekt start för dig som är ny i branschen och vill komma in tryggt och säkert i din karriär!

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Placering: Trollhättan, en dag/vecka sker arbetet i Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom systemutveckling, systemintegration och systemsäkerhet. Det är ett högteknologiskt företag som har internationella karriärmöjligheter och jobbar inom flera branscher. De åtar sig stora och spännande uppdrag både ute hos deras kunder och in-house i egna trevliga lokaler.

Företaget värnar för den individuelle och ser positivt till personlig och karriärmässig utveckling inom företaget.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.