Junior systemutvecklare sökes till branchledande bolag!

Junior systemutvecklare sökes till branchledande bolag!

Har du en examen inom IT och vill ta klivet ut i arbetslivet och arbeta som systemutvecklare för ett branschledande bolag med goda utvecklingsmöjligheter? Nu har du chansen att bli en del av ett team med erfarna kollegor som söker efter någon med ett nyfiket och innovativt tankesätt! Är det dig vi söker? Sök då redan idag då urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

I denna tjänst kommer du att arbeta i tre veckors-sprintar med scrummaster och dagliga stand-ups. Du kommer att jobba nära supporten där man jobbar med förbättringsarbeten på redan utförda produkter och exempelvis automatisera dessa. Du kommer att jobba med att designa nya nätverk och testa testverktyg. Arbetet sker i Linuxmiljöer.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • ITsystemadministration där du utför serverkoppling, underhåll, utveckling och devlops
  • Agera nätverkstekniker där man jobbar med mycket med switchar och routrar och utökar dessa
  • TCM, test configuration manement, där man söker upp och konfigurerar test. Du jobbar mycket i openstack och nätverk så som Vmware och Cubinets
Arbetet sker i crossfunktionella team. Du kommer att arbeta i grupp där det finns en mix av seniora och mer juniora kollegor. Det råder ett öppet klimat och du har alltid någon att fråga. Du kommer att bli tilldelad en mentor som sätter dig in i din nya roll och det finns mycket kunskap inom arbetsgruppen som du kommer att få ta del av.

Din profil

Skallkrav:
  • Minst högskoleingenjör mot nätverksutbildning
  • Kunskaper i Linux
  • Goda kunskaper i nätverk
  • Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift
Meriterande:
  • Certifikat i nätverk exempelvis CISCO eller CNN
  • Hobbyprojekt som du positivt kan koppla till tjänsten
Vi söker dig som är en nyfiken och driven lagspelare som gärna arbetar i team. Du är strukturerad, kreativ och har ett genuint intresse för teknik. Vi ser gärna att du vill vara mångsidig inom IT och att du har en vilja att ständigt utvecklas inom området.

Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 08.00-17.00 med möjlighet till flex
Omfattning: Heltid, 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa denna chans.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 maj (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett internationellt bolag verksamma inom telekombranschen. De har stora, fina lokaler i Göteborg med goda kollektivtrafikförbindelser. Man har kunder runt om i världen och har omfattande branschlösningar från Cloud Services och Mobile Broadband till Network Design och Optimization.

Mer information om företaget och tjänsten ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.