Junior konstruktör till etablerat konsultföretag i Trollhättan!

Junior konstruktör till etablerat konsultföretag i Trollhättan!

Vill du ta ditt första eller nästa steg i din karriär som konstruktör? Trivs du i en miljö med varierande projekt och teamkänsla? Sök då tjänsten som Junior konstruktör redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Junior konstruktör kommer du att få en introduktion i företagets sätt att arbeta genom att gå bredvid en mer erfaren kollega. Din huvudsakliga uppgift kommer vara att rita i CAD, antingen i Catia, NX eller Inventor. Projekten som du kommer att vara en del av varierar både i storlek och tid, det beror helt enkelt på vad kund har för förfrågan och behov. I de mindre projekten ute hos kund kan det vara så att du får ett större ansvar och mer kundkontakt medans du i dom större projekten är en del av ett större team med uppdelade ansvarsområden. I de allra flesta fallen sitter du som konstruktör ute hos kund för att vara mer involverad i hela processen men det kan också finnas de projekt där du arbetar inhouse.

Din profil

För att trivas i din roll som Junior konstruktör tror vi att du har ett stort tekniskt intresse och trivs bra tillsammans med jordnära och praktiska kollegor. Då du kommer i kontakt med olika projekt och kunder är det viktigt att du tycker om socialt samspel och är lösningsorienterad som person.

Vår kund lägger stor vikt vid person, men för att lyckas i din roll ser vi att du har kunskaper inom CAD, har minst en tvåårig utbildning mot mekanik/konstruktion eller produktutveckling och har erfarenhet av ett projektarbete så som examensarbete eller tidigare sommarjobb. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med/i PDM-system så som team-center.

Skallkrav:
  • CAD, antingen Catia, NX eller Inventor
  • YH-utbildning eller högskoleingenjörsutbildning mot mekanik/konstruktion eller produktutveckling
  • Erfarenhet av konstruktion från examensarbete eller sommarjobb
  • Svenska
  • Körkort B
Meriterande:
* Erfarenhet av PDM-system så som team-center

Villkor

Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Mirjam Kjellberg
Telefon 0722176606
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 feb (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med ingenjörstjänster och produktinformation. Företaget har ca 3000 medarbetare globalt över världen. Dom arbetar med att kombinera teknik, användbarhet och design på nya sätt genom bland annat kreativa koncept, produktionssystem och digitala informationslösningar. Deras största fokus ligger alltid på slutanvändaren då det är användarupplevelsen som är det riktiga beviset på kvalitet.

Mer information ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.