Intresserad av robotteknik? Junior Automationsingenjör sökes till Trollhättan!

Intresserad av robotteknik? Junior Automationsingenjör sökes till Trollhättan!

Har du ett genuint robotintresse? Gillar du att utveckla och effektivisera olika produkter? Då kan du få chansen att ta del av en nystartad fabrik i Trollhättan.

Dina arbetsuppgifter

Som Junior Automationsingenjör hos vår kund kommer du att:
  • Delta i genomförandet av förbättringar i samordning med automation- och kontrollingenjörer
  • Förbereda dokumentationen som behövs för felsökning av utrustning
  • Delta i genomförandet av ny utrustning / system och deras start
  • Eventuella administartionsrelaterade uppgifter
Det finns idag två andra personer med samma position som du kommer att få gå bredvid till en början. Detta för att du ska kunna få en så bra introduktion som möjligt. I och med att fabriken är nystartad får du möjlighet till att vara med i utvecklingen av processer och maskiner redan från början. Spännande!

Dina dagar kommer bland annat att bestå av mjukvaruprogrammering, troubleshooting och olika kalibreringstester. På sikt när du vuxit in i din roll kommer du även att få hjälpa andra kollegor med utbildning av olika delar i företaget.

Din profil

Vi letar efter dig som brinner för Robotprogrammering, gillar att vara spindeln i nätet och är flexibel när det behövs. En naturlig problemlösare som gillar att gå nya vägar.

Skallkrav
  • Utbildning inom Automation
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
  • Baskunskaper inom PLC
Meriterande
  • SQL kunskap
  • Tidigare erfarenhet av Robotprogrammering/liknande tjänst
Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Trollhättan
Arbetstider: Skift
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett svenskt Bränsletankssystemsföretag, sprunget ur Saab Automobiles och tidigare GM Europas Bränslesystems Design och Utvecklingsavdelning. Företaget har flyttat sin fabrik till Trollhättan från Bengtsfors, där de har möjlighet att skapa en ny och större produktionslina med ännu högre kapacitet än tidigare. Deras produkt är egenutvecklad och de säljs nu på global nivå och deras främsta kunder befinner sig inom Automotive-branscher världen över.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.