Händig säkerhetstekniker sökes

Händig säkerhetstekniker sökes

Dina arbetsuppgifter

I rollen som säkerhetstekniker hos vår kund kommer du att installera och utföra service av lås, låssystem och relaterade produkter. Du kommer efter en tids introduktion att arbeta självständigt och dina arbetsuppgifter kommer att variera beroende på projekt.
Projekten kan variera i längd, från ett par timmar till några veckor och arbetsuppgifterna är omväxlande. Du kommer att jobba med driftsättning i nybyggen och service på redan befintliga lås.
Vår kund kommer fortlöpande att ge dig information och nödvändig utbildning i de produkter som dagligen används.

Din profil

Vi söker dig som är praktiskt lagd och som gillar att arbeta självständigt. Du har en god social förmåga och en naturlig känsla för service.

Skallkrav:
  • Svenskt medborgarskap
  • B-körkort
  • Datorvana
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 07.30 - 16.30
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Lovisa Bergendahl
Telefon 0763078167
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 dec (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en komplett säkerhetsleverantör som erbjuder bred kunskap och helhetslösningar inom säkerhet. De tar hand om hela processen för att få en säkerhetslösning på plats. De projekterar, installerar, testar och driftsätter. De tar även hand om underhåll och service av redan befintliga säkerhetssystem.
Företaget har en lång erfarenhet av säkerhetsbehov och är en väletablerad leverantör som finns i Danmark, Norge, Finland och Sverige.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.