Automationsingenjör till lojalt företag i Trollhättan sökes

Automationsingenjör till lojalt företag i Trollhättan sökes

Vill du ta plats i ett lojalt företag, där långsiktighet belönas? Vill du jobba med ett härligt gäng ingenjörer? Då har vi tjänsten för dig

Dina arbetsuppgifter

Som automationsingenjör arbetar du med att installera, ställa in och köra igång automatiska anläggningar. Anläggningarna kan vara elektroniskt, pneumatiskt (tryckluft), hydrauliskt (vätske) eller mekaniskt styrda. Du och ditt team om 2-4 personer kommer konstruera, programmera och driftsätta dessa automatiska system som riktar sig mot processindustrin. Projekten varierar i storlek och du kommer ingå i flera olika team samtidigt. Under den första tiden får du en mentor för att få koll på hur företaget går tillväga och lära känna arbetssättet.

Din profil

Vi söker dig som tar ansvar, är flexibel och ödmjuk. Det innebär att du som person är den som frågar för att förstå, gärna en extra gång för att det ska bli rätt och som vill stanna och utvecklas på ett företag. Eftersom företaget har hand om anläggningar och hela processer, samt att teamen byggs för att komplettera varandra söker vi dig som har gått minst en YH-utbildning mot el, styr/regler-teknik, maskin eller mekatronik.

Skallkrav:
  • Minst YH-utbildning mot Automation
  • Svenska flytande i tal och skrift
  • Engelska flytande i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande:
  • PLC-kunskap genom utbildning eller erfarenhet
  • El-kunskap genom utbildning eller erfarenhet
  • Elkonstruktion i CAD
Villkor

Startdatum: Före eller efter sommaren
Placeringsort: Trollhättan
Arbetstider: 08:00-17:00 med flextid
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Jesper Mattsson
Telefon 0707-13 84 70
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ingenjörsföretag som fokuserar på att vara en flexibel och kostnadseffektiv leverantör av professionella industriprocessfunktioner och tjänster. För att lyckas med detta läggs stor vikt vid att varje individ passar in i gruppen och trivs med sitt arbete. Trivsel leder till ett bra arbete och ett bra arbete till nöjdare kunder.

Vår kund har många års erfarenhet av automation, processdesign, projektering och entreprenader för såväl nya processanläggningar som ombyggnader och moderniseringar.

Företagets grundpelare består av automations- och processingenjörer.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.