3D-Laseroperatör till attraktivt företag i Trollhättan

3D-Laseroperatör till attraktivt företag i Trollhättan

Har du en industriteknisk bakgrund och vill arbeta i ett innovativt bolag med högt i tak? Sök rollen som laseroperatör redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Laserskärning kräver inga stansverktyg eller andra mekaniska beredningar, precisionen och kvalitén är extremt hög. Genom lasertekniken kan företaget hantera figurer och former som ej kan uppnås vid annan metod, och erbjuder således stora möjligheter både vad gäller design och materialval.

I din roll som 3D-laseroperatör så agerar du operatör för företagets maskiner inom laserteknik. På företaget har de tre 2D-plastlasermaskiner och två 3D-lasermaskiner. Du kommer laserskära i olika material, som exempelvis: Stål, rostfritt stål, aluminium- och titankvaliteter etc.

Din profil

Skallkrav:
  • Utbildning lägst gymnasienivå: Industriteknisk, teknikgymnasium eller likvärdig inriktning.
  • Svenska
Meriterande:
  • Relevant Högskoleutbildning/YH-utbildning
  • Erfarenhet av CNC-programmering
  • Engelska
Vi söker dig som är noggrann och nyfiken på att lära dig nya saker. Du är en lagspelare som samarbetar väl i grupp med dina kollegor.

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Trollhättan
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 - 036 12 32
jesper.e@framtiden.com
Anställningsomfattning
Tillsvidare
Publiceringsdatum
2020-02-06
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 mars 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett familjeföretag med nästan 50 års erfarenhet. Från start, ett traditionellt svetsbolag, men som över tid har utvecklat till en innovativ arbetsplats med laserteknik för svetsning och skärning i kombination med 3D-bearbetning av ritningar och strukturer. I dagsläget är de över 60 medarbetare och har en stadig tillväxt. Detta är företaget för dig som vill arbeta på en innovativ industriarbetsplats med kompetenta medarbetare och högt i tak! Mer information om företaget ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.