Vill du arbeta med försäljning?

Vill du arbeta med försäljning?

Vill du vara med och driva framtidens mobilitet framåt genom att hjälpa fler företag att ta klivet mot ett mer hållbart, effektivt och tillgängligt sätt att använda bil. Sedan 2020 får Ezeride tidigare stillastående bilar att användas mer effektivt av såväl företag som privatpersoner. Vårt uppdrag är att skapa en trygg och smart delningslösning som gör det möjligt för alla företag, oavsett storlek, att gå med i mobilitetsrörelsen. Nu söker vi en engagerad och driven säljare till vårt team!

Om tjänsten
Som säljare på Ezeride kommer du driva och ansvara för hela säljprocessen. Du kommer arbeta med allt från nykundsbearbetning och behovsanalys till kontraktsskrivning och kundvård. Arbetet kommer innebära uppsökande försäljning där du tar kontakt med potentiella kunder för att presentera Ezeride, våra produkter och tjänster. Du är kundens kontaktperson och finns tillgänglig för att besvara och bemöta eventuella frågor och önskemål. Det är en självständig roll som kommer ställa krav på att du som person är en problemlösare som tar egna initiativ.

Vem söker vi?
I denna rekryteringsprocess kommer vi framför allt lägga stort fokus på personliga egenskaper och söker därför dig som är driven, engagerad och social. Har du tidigare erfarenhet av försäljning kan det vara ett plus men det är inget krav för tjänsten. Det viktigaste för oss är att du är trygg och självsäker i dina dialoger, ser möjligheter och hela tiden vill utvecklas och lära mer. Ezeride är i dagsläget ett litet bolag med den stora ambitionen att bygga ett team som präglas av engagemang, driv och samarbete, vilket du självklart vill bidra till.

Kvalifikationer
  • Du kan arbeta heltid
  • Du har B-körkort
  • Du talar flytande svenska
Ansökan
Känner du att rollen som säljare på Ezeride hade passat dig? Vad roligt, nästa steg är att du skickar in din ansökan. Vi vill att du skickar med CV och ett personligt brev där du motiverar varför tjänsten passar dig. Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 5 juni.

Maila din ansökan till linnea.hellstrom@swedspot.com
Mer info
Kontaktperson Linnéa Hellström (Ansvarig rekryterare)
Email Mejla Linnéa Hellström (Ansvarig rekryterare)
Område Trollhättan
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://ezeride.io/
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ezeride utvecklar mobilitetstjänster för hållbara transporter genom att fylla tomma säten och få stillastående bilar att användas mer effektivt. Vårt uppdrag är att strömlinjeforma mobilitet – att göra det enkelt, tillgängligt och mer hållbart att resa.
Vi är en startup grundad i Trollhättan 2020 som ägs av Mekonomen Group och NEVS.