Digital marknadsförare

Digital marknadsförare

Vill du vara med och driva framtidens mobilitet framåt genom att hjälpa fler företag att ta klivet mot ett mer hållbart, effektivt och tillgängligt sätt att använda bil. Sedan 2020 får Ezeride tidigare stillastående bilar att användas mer effektivt av såväl företag som privatpersoner. Vårt uppdrag är att skapa en trygg och smart delningslösning som gör det möjligt för alla företag, oavsett storlek, att gå med i mobilitetsrörelsen. Nu söker vi en kreativ och engagerad digital marknadsförare till vårt team!

Om tjänsten
Som digital marknadsförare hos oss på Ezeride kommer ditt huvudfokus vara att driva Ezerides digitala kommunikation och marknadsföring för att öka tillväxten i våra tjänster och sprida vårt varumärke. Rollen innefattar allt från strategi till genomförande av aktiviteter i våra digitala och sociala kanaler och du kommer ha ett nära samarbete med vår reklambyrå. Hur rollen utvecklas och formas framåt kommer till stor del vara upp till dig.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Kommunicera vårt varumärke och våra tjänster
  • Skapa, hantera och följa upp digitala kampanjer
  • Hantera innehåll och administration för Ezerides digitala plattformar
  • Producera enklare content med bild, film och/eller text
  • Producera arbetsmaterial och tryckmaterial

Vem söker vi?
Vi söker dig som är både kreativ och strategisk. Då detta är en helt ny roll på Ezeride behöver du vara en tydlig kommunikatör som tar egna initiativ och har lätt för att dela med dig av dina idéer. Ezeride är i dagsläget ett litet bolag med den stora ambitionen att bygga ett team som präglas av engagemang, driv och samarbete, vilket du såklart vill bidra till. Du drivs av att skapa resultat och bygga varumärke.

Det är önskvärt om du:
  • Har gymnasieutbildning eller eftergymnasial utbildning inom digital marknadsföring
  • Har kompetenser inom Wordpress
  • Har erfarenhet av att jobba i Adobe-programmen eller motsvarande

Ansökan
Vill du söka rollen som digital marknadsförare på Ezeride? Nästa steg är att du skickar in ditt CV och personligt brev. Glöm inte att motivera varför tjänsten hade passat dig. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdagen är 5 juni.

Maila din ansökan till linnea.hellstrom@swedspot.com
Mer info
Kontaktperson Linnéa Hellström (Ansvarig rekryterare)
Email Mejla Linnéa Hellström (Ansvarig rekryterare)
Område Trollhättan
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://ezeride.io/
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ezeride utvecklar mobilitetstjänster för hållbara transporter genom att fylla tomma säten och få stillastående bilar att användas mer effektivt. Vårt uppdrag är att strömlinjeforma mobilitet – att göra det enkelt, tillgängligt och mer hållbart att resa.
Vi är en startup grundad i Trollhättan 2020 som ägs av Mekonomen Group och NEVS.