Livsmedelsoperatörer till Eternis kunder i Sotenäs kommun

Livsmedelsoperatörer till Eternis kunder i Sotenäs kommun

Livsmedelsoperatörer till Eternis kunder i Sotenäs kommun

Arbetsuppgifter

Som livsmedelsoperatör arbetar du i produktionslinjen där du utför bla kvalitetskontroller och processövervakningar. Du arbetar med hälsa, miljö och säkerhet och medverkar till att produktionen utförs enligt gällande rutiner och regelverk.

Här kommer du att ingå i ett härligt team med andra drivna kollegor. Ni tar tillsammans stort ansvar i att se till att snabbt och noggrant leverera hög kvalitet. Då du kommer att jobba tätt tillsammans med andra så ser vi gärna att du är en flexibel person som trivs med att arbeta i team och klarar av ett högt tempo i en kyld miljö.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
  • Körkort, då det inte går så bra kollektivtrafik på dessa arbetstider
  • Goda kunskaper i svenska, både tal och i skrift
  • God fysik, då du kommer gå och stå större delen av dagen
  • Kunna arbeta 2 skift
Om tjänsten

Tjänsten som livsmedelsoperatör hos våra kunder är ett konsultuppdrag med omgående start fram till jul till en början. Är du den rätta för dem så finns det goda chanser till anställning direkt hos kund. Som konsult får du en anställning i Eterni Sweden med start efter semestern.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Therese Hedén via therese.heden@eterni.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.