Ingenjörer till våra kunder i Bohuslän

Ingenjörer till våra kunder i Bohuslän

Nu får vi frågan gällande Ingenjörer från många kunder i Bohuslän, hela vägen från Tjörn upp till Strömstad. Vi söker både dig som är nyutbildad och dig med flera års erfarenhet!

VAD ERBJUDER VÅRA KUNDER DIG?

Gemensamt för alla de förfrågningar vi nu får in är att du som ingenjör erbjuds ett ansvarsfullt arbete med ett brett spann av arbetsuppgifter där du får möjlighet att utvecklas samtidigt som du bidrar till verksamhetens utveckling.

Rollen som ingenjör bjuder även på en stor flexibilitet i att själv prioritera arbetsuppgifter utifrån ansvarsområdena som ingår och du får möjlighet att både arbeta självständigt och tillsammans med andra.

Arbetsuppgifter

Produktionsingenjör

Här ligger fokus på utvecklas och att genom en operationell funktion förbättra och optimera fabrikens flöden. Vi ser i denna roll en nyutbildad ingenjör, intresserad, analytisk och teknisk kunnig person.

Automationsingenjör

Som automationsingenjör arbetar man mycket i projekt och konstruktion samt underhåll av el-teknisk utrustning. Vi ser därför stor fördel om man i denna roll har erfarenhet utav PLC och HMI.

Byggingenjör/Teknikingenjör

I denna roll kommer du att arbeta med projektledning, sälj och ha ett mindre personalansvar. För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara drivande och flexibel med en positiv inställning. Se möjligheter, vara prestigelös och inkluderande.

Utvecklingsingenjör

Här består arbetsdagen av att arbeta med verksamhet- och teknikutveckling inom underhållsverksamhet avseende alla delar av fabriken även på denna tjänst har man ett personalansvar över en mindre grupp och behöver därför vara en coachande, social person som fungerar väl med andra.

Personliga egenskaper

Du har ett genuint tekniskt intresse och du tycker om och har en fallenhet att på ett anpassat och tydligt sätt förklara komplicerade processer, du är analytisk och ser förbättringar och utvecklingsmöjligheter som helhet.

Vi vänder oss till dig som har en ingenjörsexamen.

Har du en yrkeskarriär inom området är det meriterande men vi ser gärna att även nyexaminerade söker.

Rollen kräver att du obehindrat hanterar svenska i tal och i skrift samt att du har en god datorvana.

Om tjänsten

Tjänsterna som Ingenjör hos våra kunder är heltidstjänster där rekryteringsprocessen sköts av oss på Eterni men där du blir anställd direkt hos kund.

Övrig information

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vänligen notera att vi med anledning av GDPR inte kan ta emot några ansökningar via e-post.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.