Ekonomiadministratör till kund i Uddevalla

Ekonomiadministratör till kund i Uddevalla

Affärsorienterad Ekonomiadministratör till kund inom bilbranschen sökes!

Arbetsuppgifter

I din roll som Ekonomiadministratör hos vår kund i Uddevalla kommer du att arbeta med avtal och kredithandläggning samt analysera och bevilja kreditvärdighet. Du kommer vidare arbeta i våra ekonomisystem med bokningar av transaktioner och ansvara för kontoavstämningar vid månadsbokslut. Kravhantering är en del av rollen och du kommer ha kontakt med försäljningsavdelningen och hantera kundkontakter dagligen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Bokningar av diverse transaktioner i ekonomisystem
  • Ansvara för egna kontoavstämningar vid månadsbokslut
  • Avtal- och kredithantering, analysera kunders kreditvärdighet och bevilja krediter
  • Kravhantering
  • Kundkontakt
  • Kontakt med försäljningsavdelningen avseende finansavtal
PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER

För att lyckas i rollen behöver du vara affärs- och kundorienterad och förstå värdet av god service. Du är analytisk och noggrann i ditt arbete. Att prioritera och planera för att kunna vara flexibel och lösningsorienterad är något du gör naturligt. Vidare tycker du om att samarbeta med andra och är både lyhörd och kommunikativ.

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet inom kundservice eller administration och erfarenhet av något ekonomisystem. Har du erfarenhet från bilbranschen är det stort plus.

Du har en eftergymnasialutbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

God vana inom affärssystem och Excell är ett krav.

Om tjänsten

Tjänsten som Ekonomiadministratör är ett konsultuppdrag på heltid som initialt är på 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund i Uddevalla. Efter 6 månader har kunden för avsikt att erbjuda dig en tillsvidareanställning om allt känns bra från båda sidor.

Övrig information

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vänligen notera att vi med anledning av GDPR inte kan ta emot några ansökningar via e-post.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.