Drottning Blankas Gymnasieskola i Trollhättan söker Frisörlärare

Drottning Blankas Gymnasieskola i Trollhättan söker Frisörlärare

Drottning Blankas Gymnasieskola i Trollhättan söker Frisörlärare

Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en tjänst på 100 % för undervisning på Hantverksprogrammet med inriktning Frisör. Dina arbetsuppgifter är att planera, genomföra och utvärdera undervisning samt mentorskap.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare. Vi söker dig med ett stort personligt engagemang för lärande och att utveckla våra elevers kunskap. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du har också en pedagogisk skicklighet som bygger på en god kommunikation med eleverna. Vi ser även att du är väl förtrogen med skolans regelverk. Du har en stor förståelse för ungdomars individuella förutsättningar och behov. Erfarenhet och kompetens inom stylist är meriterande.

Du har erfarenhet eller förmåga av att skapa tydlig struktur för de elever du arbetar med och du har lätt för att skapa goda relationer med såväl elever som förmyndare och kollegor och du är således en skicklig kommunikatör. Du har tydligt elevfokus och drivs av att se ungdomar utvecklas. Du är engagerad, flexibel och har ett modernt tänk kring undervisning. Som kollega är du prestigelös, inspirerande, uppskattar samarbete och har lätt för att ta egna initiativ. Du ser möjligheter istället för hinder.

Vi ser det som mycket positivt om du har yrkeserfarenhet från frisör- och/eller stylistyrket.

Vi erbjuder

Drottning Blankas Gymnasieskolor lägger stor vikt vid personligt, lokalt och globalt engagemang. Vi skapar meningsfullhet genom externa samarbeten och vårt globala perspektiv genomsyrar våra skolor.

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 8 augusti. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Då vi rekryterar löpande kan tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Sara Karlsson på 0765255494 eller mailadress sara.karlsson@dbgy.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 maj 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Drottning Blankas Gymnasieskola startade sin verksamhet 1996 och har idag 27 skolor på 23 orter runt om i Sverige. Vi bedriver utbildning inom såväl praktiskt inriktade som teoretiska gymnasieprogram, alla med utrymme för högskolebehörighet. Inom Drottning Blanka värderar vi relationer och det mänskliga mötet högt. Konkret innebär det att alla skolor inom DBGY arbetar aktivt med engagemang på ett personligt, lokalt och globalt plan där såväl ledning som personal och elever involveras. Du kan läsa mer om oss på www.dbgy.se.