Verksamhetsutvecklare (digitalisering) i Trollhättan

Verksamhetsutvecklare (digitalisering) i Trollhättan

Vi letar efter en verksamhetsutvecklare till en av våra kunder. En perfekt roll för dig som brinner för digitalisering och smarta lösningar som underlättar vardagen för användare.

Arbetsbeskrivning

Hos kommer man att arbeta i ett team som är dedikerat till verksamhetsutveckling, man är ute och träffar användare och ömsom leder diskussionerna och ömsom lyssnar in behov och önskemål. Man kommer att driva och förverkliga de digitala visioner som skapas. Övriga arbetsuppgifter är bland annat:
  • leda användarstudier
  • leda IT-relaterade projekt
  • göra förstudier
  • vara kommunikatör
  • vara teknisk kravställare.
Som du förstår kommer inte en dag vara den andra lik!

Den här rollen ingår i vår konsultverksamhet och för rätt person kan det finnas möjlighet till anställning hos vår kund på sikt.

Kvalifikationer

Relevant akademisk examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet

Erfarenhet inom IT som projektledare, IT-arkitekt eller verksamhetsutvecklare

Erfarenhet av olika metoder/ramverk som t ex Scrum, PPS, SAFe

Om du har pedagogisk erfarenhet och verksamhetskännedom från en akademisk organisation är det meriterande

På det personliga planet så letar vi efter dig med en social förmåga, en drivande och förtroendeingivande person. Du har en god förmåga att kommunicera, är öppen, nyfiken och vill ständigt utvecklas. Vidare så behöver du också vara strukturerad och resultatorienterad. Språkmässigt så har du mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och social kompetens.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Dfind IT

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt nätverk genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Sista ansökningsdag: 2019-01-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: carolina.klockaregullesjo@dfind.se
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 31 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.