Supporttekniker med goda hårdvarukunskaper

Supporttekniker med goda hårdvarukunskaper

Dfind IT letar nu efter en supporttekniker till en av våra kunder i Trollhättan. Här kommer man att arbeta i en service desk med inkommande samtal, ta emot användare på plats, hantera ärenden inom hårdvara, applikationer, beställningar m.m.

Arbetsplatsen är välkomnande och det finns bra struktur för introduktion och upplärning. En perfekt roll för dig som vill starta din karriär inom support.

Den här rollen ingår i vår konsultverksamhet och du kommer att bli anställd av Dfind IT men arbeta ute hos vår kund.

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-06-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: carolina.klockaregullesjo@dfind.se

Kvalifikationer:

För att kvalificera för tjänsten bör du ha en eftergymnasial utbildning i relevant område.

Om du tidigare har arbetat med service och support är det ett stort plus. Här arbetar med Microsoftverktyg och även sådan erfarenhet är meriterande.

I den här tjänsten arbetar man även med hårdvarusupport så hands-on erfarenhet är viktig. Om du är van att bygga dina egna datorer och göra installationer så passar du bra in här.

För att fungera i gruppen behöver du trivas i en social grupp där du bidrar med engagemang, kunskap och en positiv stämning. Du behöver vara analytiskt lagd och när du känner dig bekväm i rollen arbetar du självständigt efter givna ramar.

Du behöver vara flytande i både svenska och engelska, tal och skrift.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 30 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.