Supporttekniker (generalist) till Trollhättan

Supporttekniker (generalist) till Trollhättan

Dfind IT letar nu efter en supporttekniker till en av våra kunder. De behöver förstärkning av en IT-tekniker i sitt klient- och supportteam.

I rollen ingår primärt installation och underhåll av kundens klientdatorer, IT-relaterad support och service, inköp av IT-relaterad utrustning och programvarulicenser, utveckling och support inom medieteknikområden och information och webb. Även andra områden kan vara aktuella beroende på din kompetens och dina intresseområden.

Hos vår kund arbetar man strukturerat med dokumentation och ärendehantering. Fokus på kvalitet och service genomsyrar verksamheten och här trivs man om man har en positiv och lösningsfokuserad inställning.

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2019-01-31

För information: carolina.klockaregullesjo@dfind.se

Kvalifikationer:

För att passa in i rollen behöver du ha en bred teknisk bakgrund och ett par års erfarenhet av att ha arbetat som IT-tekniker/IT-support.

Vidare så är du kommunikativ, du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Tekniskt sett behöver du ha kunskap på minst klientnivå kring PC, MAC, AV-teknik, SCCM eller motsvarande, AD samt Officepaketet. Om du även har kunskaper kring serverhantering, virtualisering, informationssäkerhet och Office 365 kan du få ännu mer intressanta arbetsuppgifter att bita i.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och för att trivas och passa in i gruppen så behöver du också vara engagerad och pålitlig. Du behöver vara serviceinriktad och kunna anpassa din support till de olika användare som söker din expertis. Som i de flesta supportroller kan det ibland bli mycket att göra och då behöver du kunna arbeta självständigt med prioritering av ärenden och planering av din dag. Här hjälps man åt i teamet och delar kunskap med varandra.

Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 31 jan (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.