Tillplockare/Chaufför

Tillplockare/Chaufför

Inom Derome är vi idag över 2200 medarbetare som jobbar för en mer hållbar framtid.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Att vi utsetts till ett av årets Karriärföretag 2020 är ett kvitto på hur vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Trollhättan

Arbetsuppgifter

Till vår anläggning i Trollhättan söker vi en Tillplockare/Chaufför. Den huvudsakliga arbetsuppgiften är tillplockning av byggmaterial samt järnvaruartiklar till våra proffskunder. I tjänsten kommer det också att ingå arbetsuppgifter som innebär att du kommer att köra ut byggmaterial med lastbil enligt planering till våra kunder.

Du arbetar tillsammans i ett team men även under eget ansvar med arbetsuppgifterna. Då vi arbetar med en hög servicegrad mot våra kunder kan tempot vara högt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ordningsam, engagerad och energisk. CE-kort samt kranbehörighet över 18 tonmeter är ett krav, truckkort meriterande.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete inom lager och logistik.

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Arbetstiden är förlagd under dagtid. Placering vid vår anläggning i Trollhättan.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Distributionschef Kristian Svennevid på telefonnummer 0520 - 52 51 52.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 31 maj eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2020-05-31
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Distribution, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor.

Våra byggvaru- och industrivaruanläggningar finns i västra och södra Sverige. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor.

För mer information om Derome se www.derome.se