1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 500 medarbetare och en omsättning på 10 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Trollhättan

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en innesäljare industri till Trollhättan! Som innesäljare utvecklar du affären med våra proffskunder genom relationsskapande, service och merförsäljning. Du arbetar i team med våra fältsäljare vad gäller orderläggning, leveransbevakning och är delaktig i projekt internt men också externt. Vi kan erbjuda dig ett arbete i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är social, serviceminded och intresserad av att sälja. För att lyckas som innesäljare bör du vara strukturerad och ha en god administrativ förmåga. Som person är du självgående, ansvarsfull med ett välutvecklat affärsmannaskap. Du är van att hantera hela säljprocessen med hög energi, god samarbetsförmåga och hög arbetsmoral. Du har förmågan att planera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt. Det är meriterande om du har erfarenhet inom branschen och försäljning av industriprodukter.

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering är vid vår anläggning i Trollhättan.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Säljchef Lars Nilsson på telefonnummer 031-309 13 05.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 23 maj eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2021-05-23

Kontaktperson

Säljchef Lars Nilsson, 031-309 13 05.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome är mer än bara virke och skruv. Vi förenklar vardagen för våra yrkeskunder och i våra bygg- och industrivaruanläggningar i västra och södra Sverige jobbar vi nära våra kunder. Hos oss ingår du i ett team som brinner för att utmana tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för yrkesproffs. Läs mer på derome.se