Daloc AB i Mellerud söker produktionstekniker

Daloc AB i Mellerud söker produktionstekniker

Daloc är ett familjeägt företag i tredje generationen som tillverkar och säljer dörrar och portar med särskilda krav, inom brand, ljud och säkerhet. På Daloc har du en viktig uppgift. Du är i din roll med och skapar trygghet för många människor. Din insats skyddar mot bränder, förhindrar inbrott och stänger ute buller och oväsen. Idag är vi Skandinaviens ledande tillverkare av dörrar för höga krav. För att vi ska kunna fortsätta att utvecklas är vi beroende av fler engagerade och duktiga medarbetare
I Mellerud tillverkas Daloc-koncernens stålpartier, brandportar och högsäkerhetsdörrar.
I Töreboda finns Daloc-koncernens huvudkontor och två av Europas modernaste dörrfabriker. Här utvecklas och tillverkas Dalocs ståldörrar samt trädörrar i unika tillverkningsprocesser med hög automatiseringsgrad.
Koncernen har god lönsamhet och återinvesteringsgraden är hög.

Om tjänsten
Som produktionstekniker på Daloc i Mellerud kommer du att arbeta i olika typer av projekt, du kommer själv att vara ansvarig för de projekt du driver. Vilka typer av projekt du kommer att driva kan vara beroende på vad du själv har för bakgrund.
I arbetet kommer man att samspela med Dalocs egna utvecklingscenter och tillsammans med kollegor på plats är förbättringsarbeten ständigt pågående.
På Daloc i Mellerud arbetar idag ca 30 personer, varav två produktionstekniker. På Daloc har du goda möjligheter till personlig utveckling och interna karriärvägar i ett expansivt och väletablerat företag.

Om dig
För att lyckas med rollen som produktionstekniker ser vi att du är engagerad och strukturerad. Du är kvalitetsmedveten, drivande och självgående samt har en stark vilja att på sikt få större ansvar.
I arbetsgruppen strävar vi efter att tillsammans driva företaget framåt. Det är därför viktigt att vår nya kollega är en lagspelare och känner engagemang för att driva gruppens prestation mot företagets gemensamma mål. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Formella kvalifikationer
  • Teknisk högskoleutbildning
  • Erfarenhet av projektledning inom tillverkningsindustri
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Kunskaper i Autocad och/eller Inventor är meriterande
Om anställningen
  • Placeringsort: Mellerud
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid
  • Tillträde: Omgående och enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Tillsvidare
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!
Om di har frågor kring tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Sandra Magnusson via 0722-54 93 09 eller sandra.magnusson@lernia.se
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 okt 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.