Skyddsvakt till Addici Security

Skyddsvakt till Addici Security

Vill du bli en del av ett företag där du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå? Nu har du chansen då Addici Security söker en Skyddsvakt till ett av våra stora uppdrag i Trollhättan. Tjänsten är en heltidsanställning förlagd på nattetid.

Vi erbjuder dig som skyddsvakt på Addici att vara med och forma morgondagens serviceleverans till våra kunder med fokus på säkerhet och trygghet. Du kommer i ditt arbete att få ta mycket eget ansvar, vara med att bygga upp och forma rutiner i en stimulerande miljö med varierade arbetsuppgifter.

Din bakgrund:

Vi fäster stor vikt vid att:
  • Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp
  • Du tycker om att ge bra service, är positiv och utåtriktad
  • Du har förmåga att förmedla trygghet till vår kund och dennes medarbetare genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull
  • Du har god kommunikationsförmåga
  • Du har hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet
  • Du är drogfri, ostraffad samt har ordnad privatekonomi
Vidare vill vi att du har:
  • Skyddsvaktsutbildning
  • Gymnasiekompetens
  • Förmåga att uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift
  • Erfarenhet av serviceyrket
Övrigt:

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Almega Tjänsteförbunden och Svenska Transportarbetareförbundet

För mer information är du välkommen att kontakta:

Johanna Ulfsberg (HR-ansvarig) via mail: johanna.ulfsberg@coor.com

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, därför vill vi ha din ansökan snarast, dock senast 2018-11-18. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen nedan.

Vi ser fram emot din ansökan!
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.

Addici Security är ett bolag inom Coor koncernen. Bolaget bildades 1985 och är idag en av branschens ledande leverantörer av säkerhetstjänster. Vi har en omfattande erfarenhet och en god kännedom om våra kunders marknad. Vi förenar högt säkerhetstänkande med förstklassig service.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 1 dec (16 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.