Ställföreträdande Butikschef Coop Sjuntorp

Ställföreträdande Butikschef Coop Sjuntorp

Vi söker dig som är redo för en ny utmaning och som vill leda och ingå i ett säljglatt arbetsteam på Coop Sjuntorp. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes så vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till köpglädje.

Du ska i din roll som verka som butikschefens högra hand för att skapa en effektiv, inspirerande och lönsam butik med förstklassig kundservice. Du har en positiv inställning och trivs med ett högt arbetstempo och varierande arbetsuppgifter. Din passion för mat och människor ska karaktärisera ditt arbetssätt och tillsammans med dina medarbetare ska ni med kunskap och intresse göra butiken till ett självklart val för våra kunder.

Stort fokus ligger på butikens färskvaruavdelning och vi ser att du som söker har gedigen kunskap och erfarenhet av färskvaruarbete. Extra meriterande är det om du är van att arbeta med frukt & grönt och chark. Du koordinerar den dagliga driften samt arbetar med att implementera och följa upp rutiner och ser till att arbetet på butiken sker på ett effektivt och professionellt sätt. Vidare planerar du för en effektiv verksamhet och säljer med lönsamhet samt följer upp försäljning mot budget och arbetar aktivt med fysisk förstörelse och svinn.

Som ställföreträdande butikschef jobbar du strategisk tillsammans med butikschef för butikens ständiga utveckling. Din roll kräver att du är mål- och resultatinriktad med ett utpräglat sinne för ordning och reda. Vidare behöver du vara ansvarsfull och trygg i dig själv då du kommer kliva in som ytterst ansvarig i ordinarie butikschefs frånvaro.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på ca 30 tim/veckan med tillträde enligt ök. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta butikschef på tfn: 010-747 04 21

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 31 januari 2019. Ansök via Coop.se
Mer info
Kontaktperson Joakim
Telefon 010-747 04 21
Område Trollhättan
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.