Ansvarig Bröd Stora Coop Överby

Ansvarig Bröd Stora Coop Överby

Har du en stark drivkraft och ett brinnande intresse för mat? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker dig som är serviceinriktad, har ett stort intresse för mat och vill vara med och göra Stora Coop Överby ännu bättre, som är redo för en ny utmaning och vill ingå i ett glatt arbetsteam. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes så vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till köpglädje.

Vi ser att du som söker har erfarenhet av att driva en framgångsrik butiksavdelning. I din roll som avdelningsansvarig ska du kunna erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande brödavdelning alla dagar i veckan.

Att se möjligheter och styra mot ekonomiska mål är också viktiga egenskaper som du ska ha. Du ansvarar för uppföljning av försäljning mot budget och arbetar aktivt med fysisk förstörelse och svinn.

Vi vill att du har lätt för att kommunicera, är tydlig i ditt ledarskap och har ett coachande och stöttande förhållningssätt. Du är duktig på att inspirera och engagera dina medarbetare.

Meriterande är erfarenhet och kunskap att sköta ett jäs-bageri, där arbete med både bake-off samt förjästa degar ingår.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 35 tim/vecka med tillträde enligt ök.

Vill du veta mer om tjänsten ta kontakt med Säljchef Marlene Johansson tfn: 010-7470134.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast 17 november 2019. Ansökan lägger du in via vår rekryteringssida Coop.se
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.