A-ansvarig Mejeri - Coop Kronhjorten

A-ansvarig Mejeri - Coop Kronhjorten

Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarstagande och har ett stort intresse för mat och vill vara med och göra Coop Kronhjorten till en succé!

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta självständigt såväl som i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Du ska tillsammans med dina kollegor se till att våra kunder möts av en mejerivaruavdelning i världsklass. Du ska vara resultatinriktad då du ansvarar för uppföljning av försäljning mot budget samt arbeta aktivt med fysisk förstörelse och svinn.

Vi ser att du som söker har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare.

Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 35 tim/vecka tillträde enligt överenskommelse, med varierande arbetstid. Vi tillämpar provanställning.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta butikschef Jesper Andersson tfn: 010-747 05 01

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista datum. Ansök vi coop.se
  • Tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är högt meriterande
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.