Redovisningskonsult till Concentra Revision AB

Redovisningskonsult till Concentra Revision AB

Har du tidigare erfarenhet av löpande redovisning och trivs i en självgående roll med stort eget ansvar? Lockas du av att arbeta i nära dialog med både kunder och kollegor? Då kanske det är dig vi letar efter. Just nu söker vi en redovisningskonsult till Concentra Revision AB i Trollhättan.

Om tjänsten
Som redovisningskonsult hos oss på Concentra har du kundansvar för ett flertal företag och jobbar huvudsakligen med löpande redovisning, löner för både kollektivanställda och tjänstemän, rapporter och analyser samt upprättar skattedeklarationer.

Vi erbjuder dig ett fritt och stimulerande arbete tillsammans med kollegor med lång erfarenhet och ett väl utvecklat nätverk på marknaden. För oss är det viktigt att våra medarbetare har en hög kompetens och prioriterar därför löpande utbildning och kompetensutveckling.
Vi erbjuder också ett generöst friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa.

I din roll som redovisningskonsult kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära:
  • Löpande redovisning
  • Löner
  • Rapportering och analyser till kund
  • Att upprätta skattedeklarationer
Om dig
Vi söker dig som har 2-3 års erfarenhet av löpande redovisning, gärna från redovisningsbyrå. Har du dessutom jobbat med lönehantering och kan grunderna i bokslutsarbetet så är det ett stort plus. Vi arbetar i Visma och Fortnox och ser det som meriterande om du har erfarenhet av dessa sedan tidigare.

Vi ser gärna att du är en utåtriktad och social person som tycker om att ge service eftersom rollen innebär många kontakter både internt och externt. För att lyckas i rollen behöver du även vara noggrann, strukturerad och ha ett gott ordningssinne. Kvalitet ser du som en självklarhet.

Viktigt för tjänsten är:
  • Lägst gymnasieekonom med 2-3 års erfarenhet av löpande redovisning och löner
  • Goda kunskaper i affärssystem, meriterande med erfarenhet av Fortnox och Visma
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Concentra Revision AB
Vi är ett fristående revisions- och rådgivningsföretag med lokal förankring och väletablerat nätverk. Vi har kontor i Trollhättan och är verksamma över hela Fyrstadsregionen, men har även kunder på andra orter. Vårt företag är ett registrerat revisionsbolag hos Revisorsinspektionen. Våra kunder finns i de flesta branscher och merparten är ägarledda företag.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar Concentra Revision med Adecco. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Adecco använder tester och videointervju som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan senast den 10 januari.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:
Anette Eriksson, anette.eriksson@adecco.se, 018-65 33 06.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Redovisningskonsult, Redovisning, Löner, Concentra, Trollhättan, Visma, Fortnox, Adecco
Mer info
Kontaktperson Anette Eriksson
Telefon 018-65 33 06
Område Trollhättan
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.