Driven Tekniker sökes

Driven Tekniker sökes

Citrox AB står i ett skede av expansion och vi är inne i en väldigt spännande och rolig utveckling. Potentialen är enorm för oss och vi har fulla orderböcker och fler vill köpa från oss. Det är såklart en inspirerande situation vi befinner oss i och därför är vi beroende av att hitta dig som också tycker det är roligt att ligga i framkant och i sin bransch vara mycket omtyckt av sina kunder.

Vi håller på att bygga ett drivet och lite kaxigt team med glimten i ögat som vill framåt. Du kommer vara bland de första av flera nya personer som vi behöver knyta till oss. Vi söker dig som vill vara med och utveckla oss som företag och samtidigt förändra svensk industri.
Vill du vara med på den resan?

Tjänsten vi erbjuder
Vi behöver anställa Dig som vill vara med och bygga våra maskiner, men också kunna installera våra maskiner ute hos våra kunder. Det kommer vara ett omväxlande jobb genom att du kommer växla mellan att vara i produktionen i
Trollhättan med att vara ute i verkligheten hos våra kunder. Vi har både svenska som utländska kunder, så du måste känna att resa är roligt. Det kommer mest bli inom Sverige men du kan också behöva åka utanför Sverige.

Att bygga en maskin innehåller många moment, allt från att montera upp utrustning på stativ, koppla elen till sensorer, motorer och robotar, bygga styrskåp, fästa upp kablage, robotprogrammera osv. Efter att maskinen är klar så kommer igångkörning och testning att behöva göras. Som du säkert förstår så blir jobbet ganska allround men det är väldigt roligt och utmanande.

Vi vill att du ska kunna vara med i hela kedjan från byggnation till installation. Vi bygger både standardmässiga maskiner men också kundspecifika maskiner så du kommer till en kreativ miljö med väldigt lite monotont arbete.

Ute hos kunder på installationer handlar det om att ställa maskinen på sin plats. Därefter testa maskinens funktion i den skarpa miljön, innan kunden tar över maskinen. Kommunikation mellan vår maskin och kundens befintliga maskiner kan behövas kopplas ihop, men det har vi tagit fram en lösning på innan du kommer dit. Allt görs tillsammans med kunden. När du fått tillräcklig erfarenhet och kunskap så kommer du också att bemästra felsökning och felavhjälpning.

Arbetsuppgifterna kommer innehålla,
- Mekanisk montering
- El-installation
- Programmering av robot
- Göra drift- och egenkontroller
- Drift-tagning och testkörning, i vår produktion
- Installation av maskiner ute hos kund
- Felsökning och felavhjälpning ute hos kund
- Dokumentera och återkoppla efter utförd aktivitet

Kvalifikationer och personlighet
Vi ställer stor tilltro till Din personlighet. Det är viktigt att Du kan ta tag i saker och få saker gjorda. Att du har denna vilja och drivet kommer vara helt avgörande för oss.

Sedan är det en merit om du har erfarenhet av att har gjort el-installationer på maskiner eller att du har en utbildning i styr&regler teknik. Du bör kunna läsa en elritning men det är inte helt avgörande. En stark vilja att lära sig kan väga lika mycket. Däremot så ser vi att du har ett starkt teknikintresse för nya tekniker och metoder.

Baskunskaper i robotprogrammering och programförståelse behövs för att kunna göra enklare programmering samt att köra våra maskiner vi bygger. Det handlar om att ha det logiska tänkandet så har du jobbat med PLC så är det en merit om du inte jobbat med robot.

Vi jobbar i en tajt grupp så du kommer att vara med i diskussioner tidigt för att kunna styra så att ditt jobb blir så effektivt som möjligt.

Du behöver också tycka att det är roligt att skapa goda relationer med personer omkring dig och förstå vikten av att ha en nöjd kund.
Eftersom vi jobbar både med svenska och utländska kunder så måste du kunna prata och skriva på svenska och engelska. Ett B-körkort är ett måste eftersom du kommer köra del.

Du får av oss
En liten snabbtänkt och innovativ organisation som har högt i tak och vill att alla ska ha roligt med varandra och med våra kunder. Du kommer att få en utvecklande miljö att växa i. Att få vara med i ett tidigt skede då vi inlett en tydlig expansion där vi vill skapa ett företag som kommer att bli det mest självklara valet då industrin ska ta steget in i automationen.
För oss handlar det om att bygga upp ett starkt varumärke som sticker ut med sina smarta maskiner och tjänster men också som företag. Den bransch som vi lever i under dagarna är trög och har alltid gjort saker på samma sätt, men det håller vi på att utmana och förändra. Vi har det tekniska kunnandet och vi har idéerna, nu behöver vi tillsammans förverkliga dessa. Vi har en gigantisk marknad framför oss idag som håller på att vakna upp så möjligheterna är enorma. Genom tydliga, innovativa och enkla lösningar erbjuder vi marknaden robotautomation på ett nytt sätt som kommer att skapa värde som inte finns idag.

Är Du beredd på att ha roligt och skapa förändring så är du välkommen att söka tjänsten som tekniker hos oss. Skicka ett personligt brev och ett CV på svenska till oss där du beskriver dina kvaliteter och erfarenheter. Tjänsten kommer att tillsättas direkt då vi hittar rätt person så skicka in din ansöka så fort som möjligt till Thomas Hvarvenius, th@citrox.se. Har du mer frågor eller om du vill få något förtydligat så är det bara att kontakta oss via mailen eller på 0766-106040.

För att få mer insikt i vad vi menar med kollaborativa arbetssätt tillsammans med robotar så gå in på www.universal-robots.com och titta på Fallstudierna (Case studies på engelska sidan).

Vi väntar med stort intresse på just Din ansökan.

Sökord: Citrox, Trollhättan, Automation, El, Industrielektriker, Tekniker, Underhållstekniker, PLC, Robot, Programmerare
Mer info
Kontaktperson Thomas Hvarvenius
Telefon 0766-106040
Email Mejla Thomas Hvarvenius
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 jan 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi förser industrin med robotautomation i en ny nisch, kollaborativa applikationer. Det betyder att det idag finns robotar som är godkända att jobba tillsammans med oss människor och det gör att det har öppnats helt nya möjligheter för att automatisera med robot. Tillsammans på Citrox har vi den största erfarenheten av kollaborativa arbetssätt i Sverige och vi bryter ny mark varje dag. Vi har endast öppnat en glipa i dörren men inom kort så kommer vi öppna hela dörren och då kommer det hända väldigt mycket.

Vi ska bli en viktig aktör i Sverige gällande industrins förändring till att bli mer automatiserad för att öka sin konkurrenskraft. Vi kommer att ta fram lösningar som utmanar och förändrar, vilket vi brinner för.
Vi kommer genom en kombination av mjukvara, robotar och innovativ ingenjörskonst producera superenkla lösningar som inte finns i Sverige idag. Vi gör allt från grunden, vilket ger oss alla möjligheter att utveckla vad vi vill och hur vi vill. Vi vill ge det lilla extra som gör oss unika.