Säljare, Trollhättan

Säljare, Trollhättan

Canon Business Center söker nu

Säljare till Trollhättan

Gillar du att göra affärer? Är du i början av karriären eller har du några års erfarenhet inom försäljning?

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare kommer du att arbeta med att sälja Canons lösningar som består av produkt, mjukvara & tjänst. Du bokar dina besök själv och kommer att skapa nya samt upprätthålla och utveckla befintliga kundrelationer.

"Jag och mitt team på Canon Business Trollhättan hjälper företag och organisationer att förenkla sin dokumenthantering samt effektivisera processer som exempelvis fakturahantering, säkerhet kring utskrifter ,skanningsflöden samt återsökning av information.Våra kunder uppskattar oss för att vi har lång erfarenhet, hög kompetens och är lättillgängliga. Vi håller vad vi lovar och inspirerar samt utvecklar med nya idéer och lösningar samt innovativa produkter. Produkter och lösningar som hjälper dem att uppnå sina affärsmässiga mål. Vill du vara med i ett vinnande team?"

- Mattias Anteby, Försäljningschef

Läs mer om hur det är att arbeta hos oss här

Din profil

Vi letar efter kreativa problemlösare som är beredda att ta i och arbeta hårt och målfokuserat, någon som kan se till att Canon är i framkant i en ständigt föränderlig värld.

Vi ser även att du:
  • Är förtroendeingivande och duktig på att skapa relationer
  • Har en positiv attityd och ett genuint intresse av att bli framgångsrik inom försäljning
  • Är tävlingsinriktad och resultatorienterad
  • Är beredd på att arbeta hårt med besöksbokning och kundbesök för att bygga upp din egen kundbas som du sedan kan arbeta vidare med.
Kvalifikationer:
  • Gymnasieutbildning och några års arbetslivserfarenhet
  • Det är meriterande om du har ett stort nätverk i Trollhättan.
Vi värderar dina personliga egenskaper högt vilket innebär att du inte behöver ha erfarenhet av uppsökande försäljning. Vi hjälper dig med hur du skall nå målen, men det är du som genomför insatsen.

Vi erbjuder

Dig en fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med andra framgångsrika säljare/affärsmän i ett marknadsledande bolag. Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling - därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. Canon erbjuder en av branschens bästa affärsskolor (Canon Business School) där du finner: säljutbildning, produktutbildning och finansieringsutbildning. Allt planeras utefter dina önskemål, arbetsuppgifter och utveckling.

Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Mattias Anteby på tefn 0739-203888 eller via mail: mattias.anteby@canon.se.
Ansök snarast då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort "att leva och arbeta tillsammans för allas bästa". Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. Du kommer att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, distriktsäljare, regionsäljare, utesäljare, fältsäljare, account manager, sälj, B2B
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 18 feb (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!