Eltekniker till Trollhättan!

Eltekniker till Trollhättan!

Just nu söker vi eltekniker till Trollhättan! Är du en erfaren eltekniker som vill ta dig an nya utmaningar? Just nu söker vi flera personer som utgår från kontoret i Trollhättan!

Arbetsuppgifter
Som eltekniker kommer du att arbeta med både förebyggande och avhjälpande underhåll inom el- och styrutrustning. Vi utför arbeten både lokalt och på flera anläggningar runt om i Sverige, allt från Luleå till norr till Falsterbo i söder. Vi utför det mesta inom elkraft och styr (automation), och övervakning, belysning, kamera och ljud, larm och passage, och flera andra områden som kan komma att bli dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Du har minst en gymnasieutbildning inom elteknik. Du ska trivas i en industriell miljö och vara såväl serviceinriktad som ansvarstagande. Meriterande är om du har praktisk erfarenhet som eltekniker. Allra viktigast är de egenskaper vi på BUS värdesätter; du ska vara engagerad, ha viljan att lära och framför allt vara positiv! Eftersom tjänsten kan innebära resor runt om i landet ser vi gärna att du besitter minst ett B-körkort.

Våra intervjuer för denna tjänst kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tror du att du är rätt person för tjänsten så är du varmt välkommen att skicka in CV och personligt brev till info@busab.nu.Märk ansökan med "Eltekniker till Trollhättan".

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://busab.nu/
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (32 dagar kvar)