Eltekniker till Trollhättan!

Eltekniker till Trollhättan!

Just nu söker vi eltekniker till Trollhättan! Är du en erfaren eltekniker som vill ta dig an nya utmaningar? Eller är du kanske nyutbildad och vill komma ut i arbetslivet? Just nu söker vi flera personer som utgår från kontoret i Trollhättan!

Arbetsuppgifter
Som eltekniker kommer du att arbeta med både förebyggande och avhjälpande underhåll inom el- och styrutrustning. Vi utför arbeten både lokalt och på flera anläggningar runt om i
Sverige, allt från Luleå till norr till Falsterbo i söder. Vi utför det mesta inom elkraft och belysning, styr och övervakning, kamera och ljud, larm och passage, och flera andra områden som kan komma att bli dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Du har minst en gymnasieutbildning inom elteknik. Du ska trivas i en industriell miljö och vara såväl serviceinriktad som ansvarstagande. Meriterande är om du har praktisk erfarenhet som eltekniker, men detta är inget krav då vi söker både erfarna och nyutbildade eltekniker. Allra viktigast är de egenskaper vi på BUS värdesätter; du ska vara engagerad, ha viljan att lära och framförallt vara positiv! Eftersom tjänsten kan innebära resor runt om i landet ser vi gärna att du besitter minst ett B-körkort.
Våra intervjuer för denna tjänst kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Tror du att du är rätt person för tjänsten så är du varmt välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev till info@busab.nu

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://busab.nu/
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bro Underhåll & Service BUS AB är ett företag med rötter sprungna ur el, bygg, teknik, hydraulik och installationsbranschen. Med det står vi mycket väl rustade för att möta uppdrag inom olika segment i dessa kategorier.
Våra uppdragsgivare kommer framförallt från offentlig förvaltning men även den privata industrin är ett växande kundsegment hos oss. När du som kund kontaktar oss strävar vi efter att du alltid ska känna dig väl omhändertagen, professionellt bemött och framförallt nöjd med våra tjänster.

Läs mer om oss på www.busab.nu