Junior applikationsingenjör / Industriautomation

Junior applikationsingenjör / Industriautomation

Är du i början av din karriär och söker en tjänst där du ges möjlighet att växa in i rollen som applikationsingenjör? Här erbjuds du en gedigen introduktion och utbildning hos ett väletablerat företag som bidrar till digitaliseringen av svensk industri.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med väldiga goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Binar Solutions har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Binar Solutions en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetBinar Solutions är ett produkt- och utvecklingsbolag inom industriautomation och industriell IT. De utvecklar och säljer styrsystem och lösningar för avancerad industrianvändning utifrån deras kunders behov av att effektivisera och kvalitetssäkra. Kunderna finns i hela världen, främst inom den tillverkande industrin. Företaget har sin primära kunskap inom elektronik- och mjukvaruutveckling, men behärskar även processtyrning och automation. Företaget startade 1984 och är idag baserade i Trollhättan. De söker nu dig som vill utvecklas tillsammans med deras utvecklingsteam.

ArbetsuppgifterSom junior applikationsingenjör kretsar ditt arbete kring företagets kundanpassade produktionssystem. Du introduceras in i rollen genom att redan från start vara delaktig vid kundprojekt, från uppstart till idrifttagning hos kund, under vägledning av seniora kollegor. Ditt arbete omfattas av konfigurering av programvara, installation på kunds server, kodning vid kundanpassning och hantering av eftermarknadsfrågor. Du arbetar tillsammans med kunniga och kompetenta kollegor i ett mindre team på två till tre personer beroende på projektets omfattning. Syftet med en gedigen introduktion är att du ska få möjligheten att lära känna Binar från grunden och få den plattformen du behöver för att fortsätta utvecklas hos dom.

Formella krav
  • Högskoleutbildning i systemutveckling, programmering eller arbetslivserfarenhet inom produktion i kombination med eftergymnasial utbildning inom programmering
  • Kunskap eller erfarenhet av objektorienterande programmering i exempelvis C#, C++, Java eller liknande språk
  • Obehindrad kunskap i Svenska, både tal och skrift
  • Mycket meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet inom produktion och industri
Vi tror att du som söker denna tjänst trivs i en roll där du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och utförandet av dessa inom utsatt tid. Du är nyfiken som person och är intresserad av att utvecklas i din yrkesroll. I rollen arbetar du tätt ihop med dina kollegor, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du motiveras av problemlösning och har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Genom ett gott samarbete med dina kollegor anstränger du dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet till kund.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Trollhättan
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!