Elektronikkonstruktör till produkt- och utvecklingsbolag

Elektronikkonstruktör till produkt- och utvecklingsbolag

Har du erfarenhet av elektronikkonstruktion från utbildning, arbete eller egna projekt och vill utvecklas i ett seniort team med hög kunskapsnivå? Är du duktig på att ta egna initiativ och efterfrågar en tjänst där du får uttryck av din kreativa förmåga?

Om företagetFöretaget är ett produkt- och utvecklingsbolag inom industriautomation och industriell IT. De utvecklar och säljer styrsystem och lösningar för avancerad industrianvändning utifrån deras kunders behov av att effektivisera och kvalitetssäkra. Kunderna finns i hela världen, främst inom den tillverkande industrin. Företaget har sin primära kunskap inom elektronik- och mjukvaruutveckling, men behärskar även processtyrning och automation. Företaget startade 1984 och är idag baserade i Trollhättan.

ArbetsuppgifterI rollen som elektronikkonstruktör hos företaget blir du en del av ett seniort team med lång erfarenhet inom området. Förutom extern kund har du flera olika interna kontaktytor som exempelvis säljare, produktionstekniker och mjukvaruingenjörer. Uppdraget kommer in från en säljare där projektet kan handla om att göra förändringar på en befintlig produkt, optimera en befintlig produkt eller komma med en helt ny lösning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar konstruktion av kretskort, analys av komponenter samt test och verifikation av elektromagnetisk kompatibilitet. I början av ett större projekt åker du ut till kunden för att titta på produktionsmiljön i syfte att skapa dig en god förståelse kring hur produkten skall fungera i den specifika industrimiljön. Beroende på omfattning av uppdragen sträcker sig projekten allt ifrån tre månader upp till fem år.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning, gärna inom elektronik
  • Arbetslivserfarenhet inom elektronikkonstruktion
  • Kunskap inom programmeringsspråket C
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har mycket goda kunskaper i engelska
Vi tror att du som söker tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och utförandet av dessa. Vidare motiveras du av att sätta igång och driva projekt framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv samt uppskattar frihet i din arbetsroll där du ges möjlighet att ta egna initiativ. Du är van att samarbeta med olika parter och har lätt för att anpassa dig till andras åsikter. Slutligen tror vi att du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem och anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, där det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Trollhättan
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Konstruktör, elektronikingenjör, elektronik, kretskort, programmering, C, projekt, konsult
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.