Butiksansvarig till Elektroskandia

Butiksansvarig till Elektroskandia

Har du erfarenhet av försäljning inom butik och brinner för att driva en verksamhet? Du erbjuds en omväxlande roll där du får möjligheten att utveckla företagets butik i Trollhättan.

Om företagetElektroskandia är Sveriges ledande el-teknikgrossist med fler än hundra års erfarenhet. De marknadsför och säljer elmaterial och utrustning inom elkraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.

ArbetsuppgifterI rollen som butiksansvarig kommer du att ansvara för att driva och utveckla butikens försäljning av elmaterial. Du kommer att ansvara för driften i butiken, försäljningsresultat samt lagerstyrning. I samarbete med säljchef, butikssäljare och med utesäljare kommer du att arbeta mot alla förekommande kundsegment. I rollen kommer du att leda och till viss del coacha övriga butiksanställda och du kommer även att anordna kundaktiviteter utanför butiken.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning, gärna inom el/teknik
  • Erfarenhet av försäljning i butik
  • Arbetslivserfarenhet inom el/teknik
  • Erfarenhet av ledarskap är starkt meriterande
  • B-körkort
  • Du skriver och talar obehindrat på svenska samt engelska
Du som söker har ett intresse för att hjälpa andra människor och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare har du kunden i fokus och en god förmåga att se helheten ur olika affärsmässiga perspektiv. Din förmåga att skapa och hålla en struktur i ditt arbete gör att du kan prioritera rätt saker där du även trivs i ett högt tempo. Slutligen har du ett intresse för ledarskap, en förmåga att få med dig andra och lätt för att se syftet med gruppen.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Elektroskandia.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Trollhättan
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: butik, butiksansvarig, butikschef, service, kundkontakt, kundservice, kundsupport, el, teknik, heltid, Trollhättan
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.