Konstruktör inom VS till Bravida Trollhättan/Uddevalla

Konstruktör inom VS till Bravida Trollhättan/Uddevalla

Vi på Bravida i Trollhättan / Uddevalla ser framför oss en spännande tid. Vi behöver därför förstärka vår aktiva och framgångsrika vs-avdelning med en konstruktör som kan bidra med kunskap och vara med och utveckla vår verksamhet inom detaljprojektering och utveckling av projekt.

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en konstruktör inom vs till Trollhättan/Uddevalla.

Att arbeta som konstruktör på Bravida passar dig som är teknikintresserad, som gillar att hitta lösningar och vill lära dig projektarbete från grunden.

Om jobbet
I rollen som konstruktör arbetar du med olika uppdrag från utredningar till detaljer i projekt inom både om- och nybyggnation. Du är ett stöd till projektledare, konsulter och företagsledning, vilket innebär bland annat:
 • projekterings- och installationssamordning
 • konstruktionsarbete av totalentreprenader och servicearbeten
 • att tillsammans med kalkylatorn arbeta fram flödesscheman med skissarbete
 • granska större och komplicerade totalentreprenader
 • delta i energifrågor för att uppnå de mest energieffektiva och miljömässigt hållbara lösningarna
 • delta vid presentationer vid upphandlingar av anbud
 • vara delaktig i vår affärsmodell Bravida Plus som innebär kompletta installationer med totalansvar inom våra teknikområden; vs, el och ventilation
I tjänsten ingår även att:
 • ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
 • utveckla och bevara kundrelationer
 • arbeta med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
 • leda och engagera medarbetare
 • vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten
Som konstruktör på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Rollen är dynamisk och för rätt person finns unika utvecklingsmöjligheter inom Bravida.

Bravida i Trollhättan/Uddevalla har avdelningar inom VS, El, Ventilation och Kyla. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning och som har erfarenhet från VVS-projektering i både små och stora projekt. Du har erfarenhet av projektering i AutoCad/MagiCad. Det är viktigt att du har ett praktiskt intresse och en god förståelse för byggprocessen. Erfarenhet från både konsult- och entreprenadverksamhet är meriterande. Som konstruktör vet du också att det är avgörande att ta hänsyn till rådande lagar, samhällsnormer, regelverk, lokala sedvänjor och liknande för att föra en projektering i hamn- från idé till genomförande.

Erfarenhet från installationsbranschen och arbete inom vvs är meriterande. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
 • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
 • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
 • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
 • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 2020-04-30. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 11 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (33 dagar kvar)