Nyfiken elektroingenjör sökes till BINAR Elektronik AB!

Nyfiken elektroingenjör sökes till BINAR Elektronik AB!

Är du en junior profil inom elektronikkonstruktion? Är du intresserad elektronikdetaljers funktioner? Har du ett brinnande intresse från utbildningen och är redo att utveckla detta i praktiken? Då har du hittat rätt!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i en utvecklargrupp med erfarna kollegor som kommer agera stöttepelare.Tillsammans kommer ni att utveckla och skapa Binars egna produkter, men även specialbeställda uppdrag åt kunds räkning. Ni kommer tillsammans arbeta igenom hela processen från idé till färdig produkt.

Exempel på arbetsuppgifter är:
 • Förstå och tolka kundens önskningar.
 • Konstruera kretskort och produkter, både för analog och digital elektronik.
 • Embedded programmering i C.
Ditt huvudfokus är att förstå kundens behov och konstruera funktionella och väldesignade produkter utefter detta.

Din profil

Vi söker dig som har ett genuint tekniskt intresse. Du är målmedveten och drivs av att ro projekt i mål, där en nöjd kund är din största drivkraft. För att lyckas i denna roll behöver ditt intresse, driv och vilja för att utvecklas vara på topp.

Skallkrav:
 • Civil- eller Högskoleingenjör mot elektronik.
 • Grundläggande svenska i läsförståelse, skrift och tal.
Meriterande:
 • Bosatt i närområdet.
 • Genuint intresse för inbyggda system.
 • Erfarenhet av programmering i C.
 • Erfarenhet av Altium.
 • Kunskaper och eller erfarenhet av EMC.
 • Tidigare erfarenhet av kretskortskonstruktion
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Trollhättan
Arbetstider: 8-17
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen.
Mer info
Kontaktperson Johan Hultman
Telefon 0761631860
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 31 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Binar Elektronik AB är en gren i den stora Binarkoncernen, med ett fokus på industriautomation och industriell IT. Grenen startade 1984 och är idag baserade i Trollhättan. Idag utvecklar och säljer Binar Elektronik AB styrsystem och lösningar för avancerad industrianvändning.

Företaget genomsyrar en stark sammanhållning och ett delat teknikintresse. Binar ser till de anställdas bästa och förser de anställda med frukost och har även en aktiv aktivitetsklubb för att stärka sammanhållningen. Hos Binar kommer Du att få vara med och påverka, här är det högt i tak och korta beslutsvägar.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.