Systemutvecklare

Systemutvecklare

Binar är det lilla företaget som arbetar med de riktigt stora kunderna. Vi kan sammanfatta tjänsten med att du på Binar jobbar nära kunden, med breda tekniska lösningar och tillsammans med ett gäng riktigt duktiga och engagerade tekniker. På Binar vill man lyfta utvecklandet av programvaror mot industri 4.0.

Rollen som systemutvecklare
Som systemutvecklare hos oss får du stort ansvar och blir en person med inflytande och betydelse för får framtida utveckling. Du ingår i ett team av engagerade utvecklare som arbetar med att bygga och förbättra logiken i vår plattform, i syfte att skapa en robust och skalbar tjänst som gör det enklare för tillverkande företag att digitalisera produktionen och därmed öka sin effektivitet. Mer konkret innebär tjänsten:
  • Skriva ny kod och vidareutveckla befintlig kodbas i C# / .NET, SQL, Delphi, mfl.
  • Möjliggöra kommunikationsgränssnitt mot klientplattformar och bygga API'er mot databaser
  • Vara delaktig i arkitekturella frågor

Vad vi kan erbjuda dig
Hos oss får du arbeta med en teknisk plattform som ligger i framkant och som dagligen nyttjas av tusentals användare. Vi som arbetar här har varit med från starten och kan lära dig mycket, men lika mycket ser vi fram emot att ta del av dina erfarenheter! Vi arbetar i tvärfunktionella team som bidrar till ökad kunskapsöverföring och sammanhållning. Det som karaktäriserar arbetet hos oss är dedikerat arbete förenat med massor av humor i en lättsam atmosfär.

Vi på Binar Solutions står idag på stabil mark och växer kontinuerligt. Vi är marknadsledande inom det vi gör och har idag flertal av Sveriges största industrier som kunder samtidigt som vi växer internationellt. Detta ger dig en möjlighet att bli en del av ett stabilt bolag med riktigt goda framtidsutsikter och utvecklingsmöjligheter. Vi är måna om våra anställda och har förmåner och aktiviteter utöver det vanliga och som medarbetare kommer du att erbjudas friskvård och för den som vill, finns det en Personalförening där vi tillsammans har aktiviteter och erbjudanden till våra medarbetare.

Är det dig vi söker?
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av systemutveckling och som känner dig bekväm med att programmera i .Net/C#. Andra erfarenheter från tillverkande industri gör att du snabbare kommer in i rollen, men de är endast meriterande och inga krav för tjänsten. Erfarenhet av systemarkitektur ser vi som ett starkt plus och vi blir extra glada om du tidigare arbetat på ett produktbolag.

Du triggas av tanken att komma till det lite mindre bolaget som befinner sig i en häftig tillväxtresa och få chansen att utvecklas tillsammans med oss. Du kommer trivas i vår kultur om du är nyfiken, lösningsfokuserad och ödmjuk. Du gillar att jobba i team samtidigt som du finner stor stolthet i dina personliga leveranser. Att ha roligt på jobbet är en självklarhet för alla oss på Binar Solutions och vi är övertygade om att du delar den inställningen!

Som person ser vi gärna att du har ett högt engagemang till ditt arbete och att du är prestigelös och pragmatisk. Vi som arbetar här idag diskuterar tillsammans fram lösningar och uppskattar när folk vågar säga sin mening eller be om hjälp. För denna tjänst lägger vi ett större värde vid din kompetens, driv och intresse snarare än formell utbildning. Det viktigaste för oss är att du är duktigt på det du gör och tycker det verkar lockande att bli en del av oss!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Per Blad, VD på Binar Solutions AB på per.blad@binar.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 mars 2021 (28 dagar kvar)