Nyfiken Elektronikutvecklare Till Binar i Trollhättan

Nyfiken Elektronikutvecklare Till Binar i Trollhättan

OM TJÄNSTEN:
På Binar erbjuds du bra möjligheter till utveckling och påverkan. Som elektronikutvecklare hos Binar i Trollhättan kommer du att ingå i ett elektronikutvecklarteam med stor erfarenhet samt kompetens. I teamet utvecklar ni tillsammans egna produkter och utför kundbeställda utvecklingsuppdrag från idé till färdig produkt. I din roll kommer du även att analysera utformning och val av komponenter till kretskort, testa och verifiera EMC. Tjänsten passar dig som tycker om att jobba kundnära, som gärna tar initiativ och kommer med egna idéer.

VI SÖKER DIG SOM:
Som person ser vi gärna att du är bekväm med att ta egna initiativ och att du trivs med att arbeta såväl självgående som i samarbete med andra i ditt team. Du brinner för utveckling och har gärna bredare kunskap om inbyggda elektroniksystem. Vidare behöver du bo antingen i Trollhättan eller med bra pendlingsavstånd till Trollhättan för att passa för rollen, exempelvis Uddevalla, Vänersborg, Grästorp eller norr om Älvängen.
 • Har en avklarad utbildning; YH, högskole- eller civilingenjör inom elkonstruktion, elektroteknik eller elkraft
 • Vi lägger stor vikt i att du har erfarenhet av att lösa EMC problem (elektromagnetisk kompatibilitet)
 • Kunskap om kretskonstruktion av analog och digital elektronik
 • Kunskap om elsäkerhet på kretskortsnivå
Som nyexaminerad ser vi gärna att du kan visa upp och berätta om vad du har åstadkommit inom elektronikkonstruktion. Kanske har du relevanta sommar- deltidsjobb och/eller hobbyprojekt.

Meriterande erfarenheter men inga krav:
 • Kretskonstruktion av kraftelektronik
 • Mönsterkortscad
 • EMC tester
 • Programmering av inbyggda system (C, C++, Java, Linux etc)
OM KUNDFÖRETAGET:
Binar är baserade i Trollhättan men har kunder inom främst tillverkningsindustrin över hela världen. Bolaget är ett produkt- och utvecklingsbolag som är verksamma inom industriell IT och industriautomation. Genom inriktning på kundinriktade behov utvecklar och säljer de effektiva och kvalitetssäkrade styrsystem och lösningar för avancerad industrianvändning. Med lång erfarenhet och kunskap om hela utvecklingskedjan för elektronikprodukter jobbar de idag med effektiva lösningar och system.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunds sida är att du efter cirka 6-12 månader blir anställd direkt hos Binar.

STARTDATUM:

Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid, dagtid
 • Placering: Trollhättan
 • Kontaktuppgifter: Ari Gamal
 • Lön: Fast månadslön, marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Viser självklart till att kunskaps-och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan -varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Elektronik, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av FeelingFriday AB
Sista ansökningsdag 11 nov 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?