Uppsökande inköpare

Uppsökande inköpare

Vill du utvecklas inom bilförsäljning, med inriktning på värdering och inköp av begagnade bilar? Då är det kanske dig vi söker! Vi söker nu en bearbetande inköpare till Bilia Outlet med placering i Trollhättan och vi hoppas att just du vill arbeta med oss för att bli branschens bästa servicebolag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i inköpsteamet, som sitter i olika delar av landet, och har som huvudsakligt arbetsinnehåll att köpa in begagnade bilar. Du arbetar uppsökande via telefon och mail när du kontaktar alla de inköpsleads som kommer oss tillhanda. Även aktiv bearbetning av privatpersoner som lagt ut sin bil på Blocket och viss företagsbearbetning förekommer. Som inköpare ansvarar man för hela kundkontakten från första kontakt per telefon/mail fram till avslut efter test i någon av våra bilhallar. Du har stor kunskap om bilmarknaden och har ett genuint intresse av flera olika bilmärken och bilarnas utrustningspaket.

Vad vi önskar av dig

Vi ser helst att du har erfarenhet av bilförsäljning eller annan uppsökande verksamhet med tyngdpunkt på privatkonsumenter. Du är van vid att arbeta i Officepaketet och har erfarenhet av Excel. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Arbetet är provisionsbaserat så att du drivs av gemensamma lönsamhetsvärderingar ser vi som viktigt dessutom bör du gilla att arbeta med högt tempo i team och hålla en hög servicenivå.

Det här erbjuder Bilia

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Anställningen är tillsvidare och på heltid i Trollhättan.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning inom koncernen ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Tom Georgenson
Telefon 010-497 61 61
Område Trollhättan
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 maj 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com