Platsansvarig bilsäljare

Platsansvarig bilsäljare

Är du redo för nästa steg i karriären och vill arbeta med ledarskap? Har du dessutom genuint intresse för kundservice och försäljning? Då är det kanske dig vi söker som platsansvarig bilförsäljare till Bilia Outlet i Trollhättan.

Det här erbjuder Bilia

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som platsansvarig för bilförsäljningen i Trollhättan är du ansvarig för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet på anläggningen. I din roll som bilförsäljare arbetar du självständigt efter våra försäljningsprocesser - från första kontakten med kund till leverans av bilen. Dina kunder är framförallt privatpersoner i behov av begagnade fordon.

Vad vi önskar av dig

Vi tror att du har arbetat med uppsökande försäljning tidigare och söker nästa steg i karriären. Du har också ett intresse för ledarskap och en förmåga att motivera och entusiasmera andra. Som person har du en positiv och professionell inställning och får energi av att bygga långsiktiga kundrelationer. Vidare har du goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Bilia Outlets anläggning i Trollhättan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Christian Lundgren
Email Mejla Christian Lundgren
Område Trollhättan
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com