Skadetekniker

Skadetekniker

Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi en duktig skadetekniker till Bilia BMW & MINI:s anläggning i Trollhättan. Är du en duktig skadetekniker som är sugen på en ny miljö och nya utmaningar? Är du kundorienterad beredd att ge det lilla extra för att göra ett bra arbete? Då är det kanske dig vi söker. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö samt goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som skadetekniker arbetar du med att reparera krockskadade bilar genom att byta och rikta karossdetaljer, göra svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontera och montera teknisk och mekanisk utrustning. Du utför självständigt förekommande arbete inom angiven tid och med fackmannamässig kvalitet. I arbetet samverkar du med planering, bildelsmedarbetare, skaderäknare och verkstadscoach för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål. En viktig del i arbetet är att bidra till en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.

Kompetenskrav
Du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå med inriktning mot skadereparation alternativt plåtslagarutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har kunskaper inom fordonselektronik samt modern felsökningsteknik. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom skadereparation och goda kunskaper inom yrket för att kunna erbjuda våra kunder den bästa reparationslösningen. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du biltekniskt intresserad och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är positiv, flexibel och har en god känsla för service och siktet inställt på långsiktiga och goda relationer till både interna och externa kunder. Vi tror att du är energisk och gillar ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och strukturerad och vill uppnå ett gott resultat åt din kund. Du arbetar gärna självständigt med dina reparationsarbeten men trivs med att vara del i en grupp där alla arbetar mot samma mål.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid hos Bilia BMW & MINI i Trollhättan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef. Urvalsarbetet sker löpande och tillsättning kan ske innan sista publiceringsdatum, därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga säljare.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Dennis Johansson
Telefon 010-497 88 19
Område Trollhättan
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med cirka 5 000 medarbetare på 136 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Belgien och Luxemburg. På samtliga marknader erbjuds kunderna bilförsäljning, finansiering, service samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault, Dacia, BMW, MINI, Lexus och Toyota samt har drivmedels- och biltvättstationer. Inom koncernen finns även auktionssajten Bilia Outlet och två bildemonteringsverksamheter. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen. I Sverige har vi 95 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, MINI, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen ca 30 miljarder kronor.