Köttansvarig

Köttansvarig

Till hösten öppnar City Gross i Trollhättan och vi söker en Köttansvarig
Vi söker dig som har ett stort intresse för kundservice, människor och dagligvaror samt lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Köttansvarig ska du leda och utveckla avdelningen, såväl strategiskt som operativt. Till din hjälp har du en grupp duktiga medarbetare. En av dina främsta uppgifter kommer vara att samordna resurserna och säkerställa att kompetensen används på ett effektivt sätt, för att nå uppsatta mål. Du rapporterar till chefen för övriga färskvaror som också har personalansvaret.

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

Din bakgrund
Som person är du starkt sälj- och resultatorienterad och jobbar effektivt med att optimera avdelningen utifrån ett sälj- och
lönsamhetsperspektiv. Du kommer själv att arbeta aktivt i butiken och köttavdelningen, vilket kräver att du är kreativ och inspireras av att möta och utveckla andra människor. Vidare är du bra på att anpassa ditt ledarskap till att stödja eller styra, beroende på vad situationen kräver. Du förstår vikten av och tar ansvar för ett gott samarbete med övriga avdelningar i butiken för att optimera försäljning och resultat.

Du har flerårig detaljhandelserfarenhet i arbetsledande befattning, inom området färskvaror och kött/styckning i synnerhet. Förutom mycket goda färskvarukunskaper så har du goda kunskaper i butiksekonomi, försäljning och personledning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, inte minst vad gäller din förmåga att leda, organisera, inspirera och engagera medarbetarna samt att kunna skapa ett positivt arbetsklimat.

Gesällbrev och/eller Mästarbrev inom färskvaror i butik samt erfarenhet från hantering av större volymer är meriterande.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.
  • Vi skapar vinst som ger oss resurser
  • Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
  • Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
  • Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och
könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix
av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast 30 juni 2018!

Har du frågor, vänligen kontakta Daniel Hedevåg, Butikschef, via e-mail: daniel.hedevag@bergendahls.se

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se

Frågor om e-rekryteringssystemet, hur du ansöker och lägger in ditt
personliga brev/CV, ställer du direkt till vår leverantör, HR Manager
Support +46(0)8-400 200 08 eller support@hr-manager.se
Mer info
Telefon 0451-48000
Område Trollhättan
Yrkesroll Försäljning, Butik, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bergendahls.se
Sista ansökningsdag 30 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett av Sveriges största detaljhandelsföretag och hos oss kan du
arbeta med dagligvaror (på City Gross eller EKO), mode (på Glitter) eller heminredning (på Granit eller Duka) antingen i butik eller i någon av våra stödfunktioner som t ex design/sortiment, inköp eller administration i Sverige eller utomlands.

Bergendahls är ett decentraliserat företag där vi styr med värderingar och mycket grundläggande policies. Vi vill stimulera självständighet och entreprenörsskap, varför varje affärsområde själv anpassar sin verksamhet till det som bäst stimulerar deras affärer och medarbetare, men alltid med våra värderingar som en stabil grund.