Fastighetsskötare till Balder

Fastighetsskötare till Balder

Balder fortsätter att växa och utvecklas och den snabba utvecklingen beror på nyinvesteringar men också för att Balder har engagerade och kunniga medarbetare som genom laganda och samarbete skapar resultat. Vi tar vara på varandras styrkor samt erfarenheter och vi sjösätter nya idéer för vidareutveckling av både verksamheten och personal. Vår tidigare Fastighetsskötare har gått vidare internt och exakt därför söker vi dig! Vill du vara med och vidareutveckla bolaget?

Att vara en del av Balder ställer höga krav men ger dig också goda möjligheter att utvecklas. Balder har korta beslutsvägar och en öppen atmosfär som främjar respekt och ärlighet. Gemensamt har vi på Balder ett ansvar för att skapa förtroende hos våra kunder och medarbetare.

Arbetsuppgifter
Som Fastighetsskötare ansvarar du för den dagliga driften och den inre och yttre skötseln av tilldelade fastigheter. Du arbetar nära övriga på förvaltningen och hanterar kontakter med såväl entreprenörer som kunder. Vidare kommer du att:

  • Arbeta med felavhjälpande underhåll och förebyggande arbete i och runt fastigheterna genom ronderingar, mottagande och utförande av felanmälan samt återkoppling till kund och ansvarig.
  • Inrapportera och följa upp statistik för energi- och vattenförbrukning.
  • Bistå med kontroll av utförda tjänster.
  • Medverka vid - alternativt utföra - besiktningar av lägenheter/lokaler.

Du välkomnas till vårt kontor i Trollhättan/Uddevalla och rapporterar till Områdesansvarig.

Din profil
Vi söker dig med ett par års erfarenhet av arbete i bostadsfastigheter som fastighetsskötare eller med likvärdigt arbete. Du är van att arbeta självständigt och är en utåtriktad person. Kunskaper och utbildning av något slag inom elektriska installationer är önskvärt. VVS-tekniska anläggningar, ventilation samt styr- och reglerteknik är meriterande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Talar du fler språk är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Som Fastighetsskötare kommer du att vara vårt ansikte utåt genom att dagligen synas och finnas till hands för våra kunder. Nu söker vi dig som är pålitlig, engagerad, strukturerad och har en god samarbetsförmåga både med kunder och kollegor. Du är enkel att förstå och kommunicerar på ett lyhört och ödmjukt sätt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Din ansökan
Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag, dock senast onsdagen den 27 juni 2018. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Viktoria Shakalina på 073-073 53 71 eller på viktoria.shakalina@weselect.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Viktoria Shakalina
Telefon 073-073 53 71
Område Trollhättan
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.balder.se/
Sista ansökningsdag 27 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du kommer vara med och påverka såväl din roll och din egen utveckling som vårt arbete i regionen och som medarbetare hos oss möter du en platt organisation med korta beslutsvägar i stort och smått. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor som har en stark vilja att utvecklas tillsammans med verksamheten. Hos Balder finns goda möjligheter att hitta nya utmaningar och kompetensutveckling. För oss är det en viktig del av trivsel och god arbetsmiljö att varje medarbetare är delaktig i sin egen utveckling och att alla känner ett ansvar för allas vår trivsel.