Mekaniker / Arbetande förman

Mekaniker / Arbetande förman

Vi söker nu en erfaren mekaniker med planeringskunskapOm tjänsten

Vi erbjuder ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete som sker både i grupp och enskilt, med varierande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat få genomföra service, reparationer och felsökningar på bussar. Även uppgifter som foliering, karosserireparationer och inredningsreparationer förekommer. Du kommer att leda det praktiska arbetet i verkstaden och rapportera till Verkstadschefen. Du kommer även att arbeta operativt.

Din erfarenhet

För den här tjänsten söker vi dig har B-behörighet för bil och fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet, samt behärskar svenska i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av arbete som mekaniker är ett krav. Vi tror att du har goda ledaregenskaper samt datorvana, då vi använder datorn både med diagnosprogramvaror och för arbetsorderhantering. Har du D-behörighet för buss och/eller erfarenhet av fordons-el är detta meriterande.

Din personlighet

Vi söker dig som är intresserad av teknik, utåtriktad, flexibel och gillar att arbeta med andra människor. Vi tror även du behöver vara strukturerad i ditt arbetssätt för att trivas och prestera i rollen. I våra verkstäder håller vi ordning och reda så proffsighet och noggrannhet värderas högt.

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer.
Läs mer om oss på https://bahusia.se

För mer information

Henrik Olsson, telefon 073 317 26 51Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Bahusia Personalförmedling AB
Sista ansökningsdag 11 okt 2020 (14 dagar kvar)