Skaderådgivare

Skaderådgivare

Vi söker dig som vill jobba tillsammans med oss för att bli branschens bästa servicebolag! Nu söker vi en Skaderådgivare till vårt nya skadecenter på Bilia Group med huvudinriktning BMW och MINI i Trollhättan. Vi tror att du är en glad och positiv person som brinner för att ge våra kunder bästa möjliga service!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Våra kunder är av yttersta vikt för oss, vilket innebär att din roll som skaderådgivare är mycket central. Du kommer möta våra kunder i skadeverkstan och rådgöra med dem gällande reparation. Du ser också till att kunderna bokas in hos skadeverkstaden, vilket sker både när du möter kunderna och via telefon. Du tar även emot och lämnar ut bilar samt tar betalt efter utfört arbete.

Kompetenskrav
  • Du har jobbat i administrativa och kundbemötande roller.
  • Du har troligtvis en fordonsteknisk utbildning med inriktning skadereparatör eller har på annat sätt erhållit fordonsteknisk kunskap.
  • Du har god datavana.
  • Körkort B och minst grundläggande kunskaper i CABAS är ett krav.
Personliga egenskaper
  • För att trivas på Bilia och i denna roll är det av stor betydelse att du har ett intresse för service.
  • Du har förmåga att skapa förtroende och kundrelationer.
  • Vidare ser vi att du har ett sinne för ordning och struktur.
  • Bilia Group värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår betydelsen av ett väl fungerande samarbete.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare på heltid med placering i Trollhättan. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef. Vi vill gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Dennis Johansson
Telefon 010-497 88 19
Område Trollhättan
Yrkesroll Fordon, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 10 dec 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 5 000 medarbetare på 134 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen cirka 30 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.