Fastighetsskötare till Axcell Fastighetspartner i Trollhättan

Fastighetsskötare till Axcell Fastighetspartner i Trollhättan

Axcell Fastighetspartner fortsätter att växa och nu söker vi en person som kan ta sig an en kombinerad roll som fastighetsskötare och fastighetstekniker. Vi söker dig som är ansvarsfull och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. Du är en person som ger hög service till våra kunder och vill vara med och utvecklas hos oss.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten kommer vara en kombinerad roll som fastighetsskötare och fastighetstekniker, det kommer då innefatta arbetsuppgifter som ingår i båda rollerna dock kommer tjänsten vara mer åt fastighetsskötarhållet. Du kommer ha ansvar för ett kluster av fastigheter med fokus på yttre skötsel, du kommer genomföra ronderingar och ha nära kontakt med vår kund. Du tar fram förslag på förbättringsåtgärder och arbetar felavhjälpande. Vid behov kommer även andra arbetsuppgifter att ingå i tjänsten.

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:
  • Daglig rondering
  • Rapportera i interna system
  • Felanmäla större fel/problem i servicesystem
  • Kundkontakt
  • Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder
  • Grönyte- och fastighetsskötsel av olika slag, så som gräsklippning, häckklippning samt utföra servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
Du kommer ingå i ett team med flera duktiga och engagerade kollegor.

Arbetets omfattning
Heltid, kontorstider med start enligt överenskommelse. Arbetet är förlagt i Trollhättan med omnejd, du kommer tillhöra verksamheten i Göteborg men du utgår ifrån hemmet.

Utvecklingsmöjligheter
Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Som anställd hos Axcell Fastighetspartner omfattas du av vårt interna utbildningsprogram inom: fastighet, energi och miljöteknik. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fastighetsskötare, fastighetstekniker och eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke. Du har ett tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning. Det är mycket meriterande om du har kunskaper och behörighet inom el.

B- körkort är ett krav för tjänsten. Axcell Fastighetspartner tillhandahåller bil när du arbetar.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som kombinerad fastighetsskötare och fastighetstekniker hos oss så har du ett engagemang och gillar ordning och reda. Du har en förmåga att arbeta proaktivt och se till att det är snyggt och rent. För dig är service och ansvarskänsla en självklarhet och du är bekväm i att arbeta självständigt.

Sök tjänsten
Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Arbetsledare Tobias Claesson, 0724- 02 32 44.

Sista ansökningsdag är 2022-07-31.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 30-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.