UX-Designer till Autocom, Trollhättan

UX-Designer till Autocom, Trollhättan

Vill du jobba i ett högteknologiskt produktbolag? Här finns möjlighet att använda många tekniker och att utvecklas. Vi kan erbjuda en flexibel arbetsplats med bra balans mellan jobb och fritid. Vi söker nu en

UX Designer / Developer

Trollhättan


Om tjänsten

Vi söker en kreativ och duktig UX-designer/developer till mjukvaruutvecklingsavdelningen i Trollhättan.

Som UX-designer/developer kommer du att arbeta i ett modernt utvecklingsteam och är bryggan mellan design och utveckling. Du bidrar med din kunskap och erfarenhet inom UX, för att ta fram moderna och användarvänliga användargränssnitt till våra nya produkter, samt även förbättra våra befintliga.

Du kommer att arbeta strategiskt framåt med frågor rörande UX och UI-design. Detta arbete kan innefattas av att ta fram principer och riktlinjer för hur våra UI ska se ut och fungera, men även att ta fram komponenter och andra återanvändbara resurser som kan påskynda vår frontend-utveckling. Rollen innefattar både UX-design och frontendutveckling. Tillsammans hittar vi en bra balans mellan dessa.

"Jag har arbetat på Autocom i ca. 10 år och alltid trivts. Det är väldigt varierande och jag gillar de möjligheter till utveckling som finns på Autocom samt att det finns stora utmaningar. Det mest stimulerande med jobbet är de utmanande och utvecklande arbetsuppgifterna och det faktum att man ganska direkt ser vilken inverkan de förändringar man gör har för företaget och dess produkter.

Det är väldigt bra stämning i teamet tycker jag. Det är riktigt högt i tak och alla kan vara med och påverka och få sin åsikt hörd. Vi ställer upp för varandra och vill ta vår produkt framåt. Vi har kul ihop helt enkelt. Rätt så ofta tar vi oss ut på gemensam lunch vilket också bidrar till positiv stämning i teamet."

- Andreas Höglund, Software Lead Developer

Läs mer om vad medarbetarna på Autocom har att säga om företaget på https://career.masterhelp.se/autocom

Din profil

I rollen kommer du att arbeta tätt med både utvecklingsteamet och kravställare. Vi ser att du är van att presentera och dokumentera din idé i ditt arbete. Du är bra på att sätta dig in i olika domäner och problemställningar. Du kan snabbt skapa dig en förståelse för domänen och hur verkstadsmekaniker arbetar med våra diagnosverktyg.
  • Några års erfarenhet av arbete som UX/UI-designer/frontend-developer
  • Relevant utbildning inom UX/UI eller motsvarande erfarenhet
  • Du håller dig uppdaterad kring vad som händer och sker inom området och har ett brinnande intresse för UX/UI-design
  • Du kan uttrycka dig flytande på engelska och svenska i tal och skrift
Meriterande om du har kunskap inom:
  • CSS och CSS-"ramverk" såsom SASS, SMACSS och Bootstrap
  • Frontend-utveckling, HTML5, javascript och javascript-ramverk såsom Angular, Angular2, React
Som person ser vi att du är bra på att kommunicera, lyhörd, ödmjuk och strukturerad i ditt arbete. Du är en lagspelare som drivs av framgång du själv kan bidra till.

Då de flesta av våra kunder finns runt om i Europa förutsätter vi att du behärskar engelska i tal och skrift. Du bör även ha god förståelse för Agila Processer.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete på ett teknikfokuserat företag där du har möjlighet att jobba med många olika projekt för framtidens marknad. Vi har extra pensionsavsättningar, marknadsmässiga löner och interna utbildningar som gör att du kan utvecklas i din roll. Vi har även flextid, friskvårdsbidrag och möjlighet att träna på arbetstid 1 timme/vecka.

Ansökan

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via ansökningsknappen. Urval sker löpande, så ansök redan idag!

Kontakt

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss?

Ring gärna och tala med en av våra Team Leaders.

Martin Lindblom, Teamledare Application team, telefon 0735-20 32 92

Johan Forsell, Teamledare Core Services, telefon 0763-09 33 54

Petra Borg, Unionen, telefon 0520-49 91 17

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Se filmen om Autocom på https://vimeo.com/365725271

AUTOCOM är ett högteknologiskt företag inom fordonsdiagnostik. AUTOCOMS varumärke och produktkoncept är väletablerat på den europeiska marknaden och återfinns även hos större aktörer inom fordonseftermarknaden. Autocom har ca 90 anställda och en god kontinuerlig tillväxt. Företaget ingår sedan 2003 in den världsomspännande Würth koncernen med mer än 70.000 anställda. Mer information om Autocom hittar du på www.autocom.se

Sökord: user experience, user interface
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 7 apr 2021 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.