Senior Javautvecklare

Senior Javautvecklare

AUTOCOM är ett högteknologiskt företag som utvecklar, producerar och marknadsför avancerad felsökningsutrustning för fordonselektronik. Vårt varumärke och produktkoncept är idag väletablerat på den europeiska marknaden och återfinns även hos större aktörer inom fordonseftermarknad. AUTOCOM har idag över 70 anställda och en god kontinuerlig tillväxt både på den ekonomiska sidan och på personalsidan. AUTOCOM ingår sedan hösten 2002 i den världsomspännande Würth-koncernen med mer än 70 000 anställda world-wide.


Senior Javautvecklare

Autocom fortsätter sin expansion och söker nu en senior Java-utvecklare som vill vara med och skapa vårt nya tjänstebaserade diagnostiksystem. Du som söker är en initiativrik och ansvarstagande person, som vill jobba i ett inspirerande team där tonvikten läggs på personliga egenskaper och förmåga att arbeta i grupp. Du är som person driftig och ser sällan några hinder, utan gillar att hela tiden lära dig nya saker. Du har bred kunskap och brinner för programmering och systemutveckling!

Du som söker skall ha:
 • utmärkta färdigheter och kunskap inom Java EE och Spring
 • mycket goda färdigheter och kunskap inom SQL och relationsdatabaskoncept i allmänhet samt PostgreSQL.
 • vara väl insatt i HTTP-protokollets uppbyggnad och funktion
 • erfarenhet av utveckling av system i storskalig och kontinuerlig drift
 • god förståelse och erfarenhet av agila processer
 • relevant utbildning från högskola/universitet
 • minst 7-10 års arbetslivserfarenhet inom området
Vi ser gärna att du även:
 • har övergripande förståelse av TCP/IP samt applicerad kryptografi
 • förstår koncept härrörande till funktionell programmering, och deras egenskaper
 • förstår hur man effektivt jobbar med tvåvägs-strömmande data och långlivade processer
 • behärskar minst ett universellt skriptspråk, såsom Perl eller Python
 • har erfarenhet av app-utveckling ovanpå PaaS-plattformar som Heroku, Elastic Beanstalk och App Engine
 • har erfarenhet av att bygga lösningar på Amazon Web Services
 • har erfarenhet av Docker och containerisering
 • har kunskap inom GNU/Linux userland
 • aktivt bidragit till open source-projekt
Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta det mesta som finns att hitta inom systemutveckling, och du är med i alla dess faser, från kontakt med beställare till leverans av färdigt system och produkt. Arbetet är omväxlande och rör sig i många fall även i gränslandet mellan hårdvara och mjukvara.

Då de flesta av våra kunder finns runt om i Europa förutsätter vi att Du behärskar engelska i tal och skrift. Ytterligare kunskaper i fler språk värdesätts.

Varför arbeta här?

Du vill arbeta med produktutveckling i ett marknadsledande företag, AUTOCOM är ett stabilt och lönsamt bolag som ingår i den tyska Würth-koncernen med över 70.000 anställda och verksamhet i 80 länder. Trots storleken finns en familjär och personlig känsla på AUTOCOM och det läggs stor vikt vid att personalen skall trivs och utvecklas. Innovation, kunskap och kompetens präglar företagets produktutveckling som sker i hjärtat av svensk fordonsindustri.

Det är viktigt för oss att vår personal trivs och mår bra på jobbet, därför har vi friskvårdstimme där vi bjuder på 1 timma per vecka där man får träna på arbetstid. Vi har också friskvårdsbidrag och eftersom vi trivs tillsammans har vi också After Work och även andra aktiviteter där vi har roligt ihop.

Ansökan

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via ansökningsknappen. Intervjuer och utvärdering av kandidater sker löpande, så ansök redan idag!

För ytterligare information, kontakta Martin Andersson på Autocom, telefon 0733-547724.

Mer information om AUTOCOM hittar du på www.autocom.se

Sökord: programmerare, javaprogrammerare, systemutvecklare, python, utvecklare, java developer, developer
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 13 juli (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och it. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.