Säljare & Key Account Manager till Autocom, Trollhättan

Säljare & Key Account Manager till Autocom, Trollhättan

Vill du jobba i ett högteknologiskt produktbolag? Här finns möjlighet att använda många tekniker och att utvecklas. Vi kan erbjuda en flexibel arbetsplats med bra balans mellan jobb och fritid.

Säljare & Key Account Manager

inom Automotive med placering i Trollhättan


Vi söker nu två personer till vår försäljningsavdelning. Vi söker dig som har erfarenhet av B2B försäljning och är en engagerad säljare. Du kommer tillsammans med vårt säljteam identifiera nya kunder som är i behov av våra produkter. Naturligtvis vårdar vi även våra befintliga kunder, och du blir en viktig medspelare i att vidareutveckla dem.

Våra kunder och distributörer verkar huvudsakligen på den Europeiska marknaden och resor ingår i tjänsten. Du jobbar i nära samarbete med övriga Säljare inom automotive samt även med Support- och Marknadsavdelningen för att öka tillgängligheten av våra produkter och därmed öka företagets tillväxt.

Du kommer att bearbeta våra distributörer som säljer vidare produkterna till verkstäder och andra som har behov av våra tjänster. Våra produkter är diagnosutrustning (både mjukvara och hårdvara) för bilverkstäder. En stor del av försäljningen är utomlands där du håller kontakt med kunderna via telefon, mail och personliga möten.

"Inom Marknad och Försäljning här på Autocom jobbar vi med varandra och för varandra i en miljö med högt till tak och ett stort eget mandat att utveckla våra affärer. Detta i en bransch som är i en snabbare förändring än någonsin och där möjligheterna för framtiden är nära nog obegränsade."

- Jacob Westman, Sales Manager

"Jag har nu varit på Autocom i ett år som EAM och stormtrivs! På Autocom får jag jobba under frihet och ta stort eget ansvar vilket är väldigt stimulerande. Här får jag också arbeta och utveckla affären med många kunder i olika kulturer i en internationell miljö vilket gör att den ena dagen är inte den andra lik!"

- Olof Dahlbom, Säljare

Här kan du läsa mer om vad våra medarbetare säger om vår arbetsplats: https://career.masterhelp.se/autocom

Vi erbjuder:

Vi har avtalsenliga pensionsavsättningar, marknadsmässiga löner och interna utbildningar som gör att du kan utvecklas i din roll. Du har förtroendetid där du planerar själv din arbetsdag. För hälsans skull erbjuder vi ett friskvårdsbidrag och möjlighet att träna på arbetstid 1 timme/vecka.

Din profil:
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Övriga språk är meriterande. Har du erfarenhet eller kunskap inom Automotive är även det meriterande.

Placering är på huvudkontoret i Trollhättan.

Vi har löpande urval, skicka därför din ansökan snarast. Ange i fritextrutan på ansökningssidan vilken av rollerna du är intresserad av.

Har du frågor om tjänsten och vill veta mera, ring gärna Sales Manager Jacob Westman på 0520-499110. Vid frågor till Unionen ring Petra Borg på 0520-499117.

Your browser does not support the video tag.

Se filmen om Autocom på https://vimeo.com/365725271

AUTOCOM är ett högteknologiskt företag inom fordonselektronik. AUTOCOMS varumärke och produktkoncept är väletablerat på den europeiska marknaden och återfinns även hos större aktörer inom fordonseftermarknaden. AUTOCOM har ca 90 anställda och en god kontinuerlig tillväxt. Företaget ingår sedan 2002 i den världsomspännande Würth-koncernen med mer än 78 000 anställda.

Sökord: KAM, Storkundsäljare, Storkundssäljare, Area Manager, Area Sales Manager, Regionsäljare, Regionchef, Fältsäljare, Konsulent, Exportsäljare, Export Sales, Sales, Field Sales, Export Area Manager
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 13 maj 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!