Product Owner till Autocom, Trollhättan

Product Owner till Autocom, Trollhättan

Vill du jobba i ett högteknologiskt produktbolag? Här finns möjlighet att använda många tekniker och att utvecklas. Vi kan erbjuda en flexibel arbetsplats med bra balans mellan jobb och fritid. Vi söker nu en

Product Owner

till Trollhättan


Om tjänsten

Vår produktportfölj växer samtidigt som den tekniska utvecklingen i fordonsindustrin ställer allt högre krav på säkra och hållbara fordon på våra vägar. Detta innebär b.la. en ökad informationssäkerhet och fler uppkopplade tjänster. För att möta detta bygger vi upp en produktledningsavdelning och söker ytterligare en Product Owner.

Avdelningen har en nyckelroll mellan utveckling, marknadsföring, försäljning och slutkund. Tillsammans med affärsansvariga ansvarar du för våra produkters lönsamhet.

Du kommer att ha ansvar för en produkt eller en del av en produkt. Tjänsten kommer till viss del att kunna anpassas efter dig som individ utefter dina kunskaper och färdigheter.

Arbetsuppgifter
  • definiera/bygga upp business case
  • definiera leveransroadmap för att skapa transparens och gå i linje med intressenter och affärsmål
  • kommunicera och koordinera med interna och externa intressenter
  • äga produktens backlog för ditt område
  • skriva user stories
  • ansvara för sprintplanering
  • beskriva kundnytta och förse marknadsfunktionen med produktbeskrivningar/underlag för marknadsföring
  • analysera och prioritera såväl nya case som utökning av befintliga
  • driva teknisk och affärsmässig dialog med kunder och samarbetspartners
Tjänsten innebär många internationella kontakter och någon resa för att besöka kunder. Placeringsort för tjänsten är Trollhättan.

"Jag har förmånen att få jobba i ett framtidsfokuserat företag som ger mig både utmaningar och omväxlande arbetsuppgifter. Autocom är ett företag som ständigt utvecklas och jag känner mig som en del av den utvecklingen i ett företagsklimat med bra teamspirit"

- Mattias Lanhage, Product & Support Team Manager

Läs mer om vad medarbetarna på Autocom har att säga om företaget på https://career.masterhelp.se/autocom

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gedigen teknisk bakgrund samt tidigare erfarenhet av produktledning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från mjukvaruutveckling och känner dig hemma i ett agilt arbetssätt och affärstänk. Har du erfarenhet från kund- och leverantörskontakter i internationell miljö är detta en fördel. Erfarenhet av digitala affärsmodeller och betallösningar är meriterande.

Du har B-körkort samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Egenskaper

Som person är du drivande, ansvarstagande och självgående. Din erfarenhet, tekniska kompetens och affärssinne driver dig till att hela tiden utveckla nya lösningar och produkter som ger värde till våra kunder och deras slutkunder. Du kan förstå kulturella skillnader och kunders olika behov genom ett kundorienterat synsätt.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Mattias Lanhage, produktchef, 0520-470711

Maria Magnusson, HR chef, 0520-47 07 01

Petra Borg, Unionen, telefon 0520-49 91 17

Urval och intervjuer sker löpande så sök redan nu!

Mer information om AUTOCOM hittar du på www.autocom.se

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Se filmen om Autocom på https://vimeo.com/365725271

AUTOCOM är ett högteknologiskt företag inom fordonselektronik. AUTOCOMS varumärke och produktkoncept är väletablerat på den europeiska marknaden och återfinns även hos större aktörer inom fordonseftermarknaden. AUTOCOM har ca 90 anställda och en god kontinuerlig tillväxt. Företaget ingår sedan 2002 i den världsomspännande Würth-koncernen med mer än 78 000 anställda.

Sökord: PO, produktägare, product manager, produktchef, teknisk projektledare, applikationsutvecklare
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 13 maj 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.