Product Owner / Produktägare

Product Owner / Produktägare

 

Vill du jobba i ett högteknologiskt produktbolag? Här finns möjlighet att använda många tekniker och att utvecklas. Vi kan erbjuda en flexibel arbetsplats med bra balans mellan jobb och fritid. Vi söker nu en  Product Owner / produktägare
till Trollhättan

Om tjänsten
Vår produktportfölj växer samtidigt som den tekniska utvecklingen i fordonsindustrin ställer allt högre krav på säkra och hållbara fordon på våra vägar. Detta innebär b.la. ett ökat fokus på informationssäkerhet och fler uppkopplade tjänster. För att möta detta förstärker vi vår produktledningsavdelning och söker ytterligare en produktägare med inriktning mot mjukvaruutveckling och molnbaserade tjänster. 

Avdelningen har en nyckelroll mellan produktutveckling, marknadsföring, försäljning och slutkund. Tillsammans med affärsansvariga ansvarar du för våra produkter och tjänsters strategi och totala lönsamhet.

Du kommer att ha ansvar för en produkt eller en del av en produkt. Tjänsten kommer till viss del att kunna anpassas efter dig som individ utefter dina kunskaper och färdigheter.

Arbetsuppgifter 

  • Skapa och underhålla produktens roadmap
  • Definiera/bygga upp business case samt ansvara för produktens lönsamhet
  • Analysera och prioritera såväl nya business case som utökning av befintliga
  • Bryta ner intressenternas krav och förklara för teamet vad som ska utvecklas, skriva user stories
  • Äga produktens backlog och ansvara för teamets sprintplanering
  • Beskriva kundnyttan och förse marknadsfunktionen med produktbeskrivningar / underlag för marknadsföring
  • Definiera och kommunicera leveransplaner för att skapa transparens och koordinera med interna och externa intressenter
  • Driva teknisk och affärsmässig dialog med kunder och samarbetspartners
  • Stötta kundsupport, försäljning och marknadsföring med teknisk information och produktkunskap

Tjänsten innebär många internationella kontakter och någon resa för att besöka kunder. Placeringsort för tjänsten är Trollhättan.

 

"Jag har förmånen att få jobba i ett framtidsfokuserat företag som ger mig både utmaningar och omväxlande arbetsuppgifter. Autocom är ett företag som ständigt utvecklas och jag känner mig som en del av den utvecklingen i ett företagsklimat med bra teamspirit”

- Mattias Lanhage, Product & Support Team Manager

Läs mer om vad medarbetarna på Autocom har att säga om företaget på https://career.masterhelp.se/autocom

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gedigen teknisk bakgrund samt tidigare erfarenhet av produktledning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från mjukvaruutveckling och känner dig hemma i ett agilt arbetssätt och affärstänk. Har du erfarenhet från kund- och leverantörskontakter i internationell miljö är detta en fördel. Erfarenhet av digitala affärsmodeller och betallösningar är meriterande. 

Du har B-körkort samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Egenskaper
Som person är du drivande, ansvarstagande och självgående. Din erfarenhet, tekniska kompetens och affärssinne driver dig till att hela tiden utveckla nya lösningar och produkter som ger värde till våra kunder och deras slutkunder. Du kan förstå kulturella skillnader och kunders olika behov genom ett kundorienterat synsätt.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Jörgen Lättproduktchef, 0720-77 21 19, jorgen.latt@autocom.se
Maria Magnusson, HR chef, 0520-47 07 01
Petra Borg, Unionen, telefon 0520-49 91 17 

Urval och intervjuer sker löpande så sök redan nu! 

Mer information om AUTOCOM hittar du på www.autocom.se

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Se filmen om Autocom på https://vimeo.com/365725271

AUTOCOM är ett högteknologiskt företag inom fordonselektronik. AUTOCOMS varumärke och produktkoncept är väletablerat på den europeiska marknaden och återfinns även hos större aktörer inom fordonseftermarknaden. AUTOCOM har drygt 100 anställda och en god kontinuerlig tillväxt. Företaget ingår sedan 2002 i den världsomspännande Würth-koncernen med ca 83 000 anställda.

Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktchef, Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 13 okt 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.