Mjukvaruutvecklare - Embedded Systems till Autocom, Trollhättan

Mjukvaruutvecklare - Embedded Systems till Autocom, Trollhättan

Vill du jobba i ett högteknologiskt produktbolag? Här finns möjlighet att använda många tekniker och att utvecklas. Vi kan erbjuda en flexibel arbetsplats med bra balans mellan jobb och fritid. Vi söker nu

Mjukvaruutvecklare - Embedded Systems

Till hårdvaruteamet på Autocom i Trollhättan

Om arbetet

Du kommer att vara en viktig kugge i ett team av totalt fem kollegor som jobbar med mekanik, elektronik och embeddedmjukvara som har helhetsansvaret för företagets hårdvaruprodukter. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta det mesta inom mjukvaruutveckling för inbyggda system men även angränsa till Windows och Android. Du kommer vara delaktig i alla faser från kontakt med beställare (interna och externa) till leverans av färdiga produkter. Arbetet är omväxlande och rör sig ofta kring olika typer av kommunikationsprotokoll såsom CAN, TCP/IP, USB, Bluetooth, Wi-Fi med mera.

Dina färdigheter

Då de flesta av våra kunder finns runt om i Europa förutsätter vi att du behärskar engelska i tal och skrift. Vi letar efter dig som vill jobba i ett inspirerande team där tonvikten läggs på personliga egenskaper och förmåga att arbeta i grupp. Du är driftig, gillar att hela tiden lära dig nya saker och brinner för inbyggda-system och programmering!

"Autocom är ett kul företag att arbeta på då vi har "allt under samma tak", vi har allt ifrån elektronikkonstruktion & mjukvaruutveckling till support och säljare. Det gör att man kan få en helhetssyn på produkterna."

- Niclas Hedlund, Hårdvaruutvecklare

Här kan du läsa hela intervjun med Niclas om hur det är att arbeta på Autocom: https://career.masterhelp.se/autocom

Krav
  • God kunskap inom C/C++-programmering
  • God kunskap inom inbyggda system
  • Kunskap inom testautomation
  • Grundläggande förståelse för elektronik och mätteknik
  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Meriterande
  • Kunskap inom kommunikationsprotokoll så som CAN, Bluetooth, USB, TCP/IP
  • Kunskap inom realtidsoperativsystem
  • Fordonsintresserad
Vi erbjuder ett utvecklande arbete på ett teknikfokuserat företag där du har möjlighet att jobba med flera olika projekt. Vi har extra pensionsavsättningar, marknadsmässiga löner och interna utbildningar som gör att du kan utvecklas i din roll. Vi har flextid, friskvårdsbidrag och möjlighet att träna på arbetstid 1 timme/vecka.

Ansökan

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via ansökningsknappen. Urval sker löpande, så ansök redan idag!

Kontakt

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss?

Ring gärna och prata med oss.

Martin Larsson, Team Leader HW team , telefon 0520-470712

Anders Ankartoft, Unionen, telefon 0520-470703

Välkommen med din ansökan!

Här kan du se filmen "Livet som utvecklare hos Autocom" https://vimeo.com/365706178/91198489e7

AUTOCOM är ett högteknologiskt företag som utvecklar, producerar och marknadsför avancerad felsökningsutrustning för fordonselektronik. Vårt varumärke och produktkoncept är idag väletablerat på den europeiska marknaden och återfinns även hos större aktörer inom fordonseftermarknad. AUTOCOM har idag över 80 anställda och en god kontinuerlig tillväxt både på den ekonomiska sidan och på personalsidan.

AUTOCOM ingår sedan hösten 2002 i den världsomspännande Würth-koncernen med mer än 70 000 anställda world-wide. Mer information om AUTOCOM hittar du på www.autocom.se
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 5 mars 2020 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.