IT ansvarig till Autocom, Trollhättan

IT ansvarig till Autocom, Trollhättan

IT Ansvarig

Trollhättan


Vill du jobba i ett högteknologiskt produktbolag? Då kan vi erbjuda dig en helt ny tjänst som IT-ansvarig hos oss. Vi erbjuder en flexibel arbetsplats med bra balans mellan jobb och fritid.

Vi söker dig som utöver det dagliga operativa IT-arbetet kan fånga upp verksamhetens IT-behov och omsätta detta till IT-tjänster som stödjer företagets övergripande policys och affärsmål. Du kommer att ha budgetansvar och koordinera IT-arbetet internt och med externa kompletterande resurser.

"Jag får utmaningar hela tiden och det är ett brett och omväxlande arbete, det blir inte så enformigt. Jag har turen att ha hittat en teknikfokuserad arbetsplats på hemmaplan där jag också utmanas och utvecklas - det gör att jag trivs"

- Magnus Wik, Platform Department Manager.

Om tjänsten

Som IT-ansvarig har du ansvaret för vår IT-miljö i den dagliga verksamheten samt jobbar förebyggande och strategiskt med att utveckla och sätta processer inom området. Du har ett nära samarbete med vår informationssäkerhetskoordinator och våra molnarkitekter. Du har även en kontinuerlig dialog med övriga avdelningar där du är en nyckelperson som stöttar i mer akuta IT-frågor samt säkerställer framtida behov. Du har kontakt med leverantörer och kravställer inköp samt driver IT-frågor i koncernen i samarbete med Würth IT.
  • Arbeta med server & virtualisering (Windows, Linux)
  • Lagring, backup (t.ex. Veeam)
  • Nätverk (t.ex. Cisco, Unifi)
  • Loggning/Övervakning (Kibana, Elk)
  • Databaser och katalogtjänster
Din profil

Du trivs med att axla ett ansvar och håller dig uppdaterad med den senaste tekniken inom ditt område. Du har lätt för att kommunicera med dina kollegor och kan förmedla information på ett tydligt sätt. Vi ser positivt på att du har en bakgrund från utvecklingsbolag.
  • Eftergymnasial utbildning eller likvärdig erfarenhet
  • Kunskap om molnarkitektur (bl.a. AWS)
  • God kunskap om informationssäkerhet/ISMS
  • Meriterande med kunskap om systemutveckling
  • Erfarenhet från Microsoft 365
Du är lösningsorienterad, ordningsam och trygg i din yrkesroll. Du tycker om att samarbeta med kollegor för att gemensamt nå uppställda mål. Om du har erfarenhet av att jobba med ramverk (t.ex. ISO27000 eller ITIL) är detta meriterande.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete på ett teknikfokuserat företag där du har möjlighet att jobba med flera olika projekt. Vi har extra pensionsavsättningar, marknadsmässiga löner och interna utbildningar som gör att du kan utvecklas i din roll. Det är viktigt för oss att vår personal mår bra och har balans mellan jobb och fritid, därför har vi flextid, friskvårdsbidrag och möjlighet att träna på arbetstid 1 timme/vecka.

Kontakt

För mer information om tjänsten eller din ansökan kontakta rekryteringskonsult Malou Magnusson 0707-588745 eller Nicole Diener 0735-258686.

Skicka in ansökan med CV via annonsen snarast då urval sker löpande!

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss?

Ring gärna och tala med någon av våra avdelningsansvariga och tag en titt på vår karriärsida. Där kan du bland annat läsa intervjuer med flera av våra medarbetare: https://career.masterhelp.se/autocom

Kontakt

Magnus Wik, tel. 0520-47 07 58

Martin Larsson, tel. 0520-47 07 12

Petra Borg, Unionen tel. 0520-49 91 17

Your browser does not support the video tag.

Se filmen om Autocom på https://vimeo.com/365725271

AUTOCOM är ett högteknologiskt företag inom fordonsdiagnostik. AUTOCOMS varumärke och produktkoncept är väletablerat på den europeiska marknaden och återfinns även hos större aktörer inom fordonseftermarknaden. Autocom har ca 90 anställda och en god kontinuerlig tillväxt. Företaget ingår sedan 2003 in den världsomspännande Würth koncernen med mer än 70.000 anställda. Mer information om Autocom hittar du på www.autocom.se
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 15 feb 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.